23948sdkhjf

Køge Kyst binder vejstrækninger sammen

I arbejdet med at anlægge den nye Ivar Huitfeldtsvej, der nu skal føres sammen fra nord og syd, ombygger Køge Kyst en hel jernbaneoverskæring.
Køge Kyst er godt i gang med anlægget af den nye Ivar Huitfeldtsvej - både i nord langs Teaterbygningen og ved Bag Haverne længere mod syd. De to strækninger skal nu forbindes med en strækning, som går helt tæt langs jernbaneoverskæringen mellem Havnepladsen og Teaterbygningen.

Derfor skal hele jernbaneoverskæringen ombygges, og den del af Køge Stations spor 5, der løber gennem overskæringen, flyttes. På den måde skabes den nødvendige plads til den nye vej, der blandt andet får cykelsti og en rabat med træer langs med banen.

Anlægget af den nye Ivar Huitfeldtsvej skal skabe plads til det kommende byggeri i Stationsområdet, som blandt andet kommer til at indeholde butikker, boliger, erhverv, kulturelle funktioner og genoptræningscenter.

Tredelt arbejde
Ombygningsarbejdet finder sted ad tre omgange: Første gang fra fredag den 7. november kl. 21 til næste morgen kl. 8. Anden gang fra lørdag den 15. november kl. 21 til mandag den 17. november kl. 5.30, og tredje gang fra fredag den 21. november kl. 19 til mandag den 24. november kl. 5.30.

- For at genere trafikken i det centrale Køge mindst muligt, foregår arbejdet mest muligt om natten. Det kan til gengæld betyde, at områdets naboer kan opleve støj om natten. Derfor husstandsomdeler vi information til de berørte naboer og beklager de gener, som det medfører, siger chefkonsulent i Køge Kyst, Niels Dinesen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172