23948sdkhjf

Få en fod indenfor på Ringsted-Femern Banen

Banedanmark inviterer leverandører til infomøde om de sidste to store udbud på Ringsted-Femern Banen: Sporentreprisen, på den 115 km lange strækning og broentrepriseen på en ny klapbro over Guldborgsund.
Det er omfattende sporarbejder Banedanmark skal lave på strækningen fra Ringsted på Sjælland til Holeby op Lolland, når det skal anlægge et ekstra spor mellem Vordingborg og Holeby og opgradere strækningen mellem Ringsted og Holeby til 200 km/t. Banedanmark skal derudover bygge en ny klapbro ved Guldborgsund i Nykøbing Falster ved siden af den eksisterende klapbro, Kong Frederik IX´s bro.

- Sporentreprisen og udvidelsen af Kong Frederik IX´s bro er to store udbud på Ringsted-Femern Banen. Det er omfattende anlægsarbejder, der indeholder sporarbejde på hele strækningen mellem Ringsted og Holeby. Derudover skal der bygges en ny klapbro over Guldborgsund, da der i fremtiden kommer til at være en dobbeltsporet jernbane fra Ringsted til Holeby på Lolland, siger Jens Ole Kaslund, projektdirektør i Banedanmark og tilføjer:

- I hele udbudsprocessen har der været god respons på vores informationsmøder. Derfor håber vi også, at interesserede leverandører vil deltage i mødet for at høre nærmere om de to udbudspakker. Det vil samtidig også være en oplagt mulighed for lokale entreprenører og leverandører til at komme i dialog med større spillere på markedet.

Udbudspakkerne netop sendt i udbud
Sporarbejderne består primært af anlæggelse og udskiftning af spor på hele strækningen mellem Ringsted og Holeby, og broentreprisen indeholder opgaven med at bygge en ny bro, dræningsarbejder og tilslutning til broen på begge sider af Guldborgsund.

De to udbudspakker er netop offentliggjort i EU-Tidende, og ansøgning om prækvalifikation til opgaverne skal være Banedanmark i hænde senest den 2. december i år for sporentreprisen og 27. januar 2015 for den nye jernbanebro i Nykøbing Falster.

Informationsmødet finder sted den 19. november kl. 10.30-13.00 hos DSB, Telegade 2, 2630 Høje Taastrup. Mødet vil blive afholdt på engelsk.

For at deltage skal man tilmelde sig senest den 12. november på rfb-information@bane.dk .
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078