23948sdkhjf

Caverion vil fordoble omsætningen

Teknikentreprenøren har en ambitiøs målsætning om at nå to milliarder kroner i omsætning ved udgangen af 2017.
Det skriver Licitationen.

- Vi ønsker at gå op i markedet og lidt væk fra de helt små opgaver og i stedet koncentrere os om projekter, hvor vore medarbejdere taler med på direktionsniveau om beskyttelse af ejendomsværdi og optimering af produktionen. Det er vi som virksomhed klar til, og det adskiller også vores virksomhed fra konkurrenterne, siger den nye administrerende direktør hos Caverion, Peter Rafn, til Licitationen.dk.

Målsætningen skal ske gennem opkøb og et vækstmål på 10 procent. Væksten skal også ske med EBITA for øje, og her er målet at nå seks procent, skriver Licitationen.dk.

Den nye direktør Peter Rafn fortæller til Licitationen, at virksomheden har haft sin del af voldgift og retssager. Caverion har netop indgået et forlig på 34 millioner kroner i forbindelse med Pihl-konkursen.

Caverion ændrede for et år siden navn fra YIT til Caverion. Finske Caverion har 1000 medarbejdere i Danmark og ialt 18.000 medarbejdere i 13 lande.

Building Supply sætter jævnligt forskellige byggebrancher under lup, og i sommers indgik Caverion i en brancheanalyse af de største danske teknikentreprenører.

Læs brancheanalysen: Bunden er nået for teknikentreprenørerne

Læs brancheanalyserne, som Building Supply har foretaget: Brancheanalyser
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094