23948sdkhjf

3XN udnævner ny partner i Sverige

Anders Wadman, daglig leder af 3XNs afdeling i Stockholm, indtræder nu i partnerkredsen for 3XN Sverige, hvor firmaet er rykket til nye lokaler.
Anders Wadman har arbejdet som sagsarkitekt og projektleder hos 3XN siden 2011, hvor han har været en central figur i flere af tegnestuens svenske projekter, herunder realiseringen af det første projekt i Stockholm, Swedbanks nye hovedsæde samt Stockholm Continental. Han har således spillet en vigtig rolle i gennemførelsen af 3XNs voksende antal af projekter i Sverige. Det oplyser arkitektfirmaet i en pressemeddelelse.

Anders Wadman er uddannet fra Arkitekturskolen ved den Kongelige Tekniske Højskole i Stockholm med afgang i 2000.

- Som følge af en stadig større andel af projekter i Sverige, ønskede vi at vedligeholde og styrke vores tilstedeværelse med oprettelsen af et selvstændigt datterselskab. Anders Wadman har som daglig leder succesfuldt varetaget 3XNs interesser i det svenske, og derfor føltes det også som en naturlig udvikling, at han nu indtræder som partner i 3XN Sverige AB, hvilket vi utrolig glade for, at han har takket ja til, udtaler Bo Boje Larsen, administrerende direktør for 3XN A/S.

Nye kontorlokaler centralt i Stockholm
Med omkring en fjerdedel af virksomhedens samlede aktiviteter placeret i Sverige, oprettede 3XN et svensk datterselskab i efteråret 2013.

Efter at have været på udkig efter passende lokaler til den svenske afdeling, siden kontoret blev oprettet i slutningen af 2013, er det endelig lykkedes. Det svenske team er rykket ind i lokaler centralt placeret i Stockholm på Jakobs Torg med Danmarks Hus og Den kongelige Opera som naboer. På nuværende tidspunkt sidder der tre arkitekter og en konstruktør i de 165 kvadratmeter store lokaler, men der er mulighed for op til 10 medarbejdere som følge af det voksende antal svenske projekter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109