23948sdkhjf

Lederrokade hos SafeLight

Ejer af SafeLight, Claus Beyer Nissum, stopper som administrerende direktør i firmaet og bliver i stedet bestyrelsesformand. Ny direktør er den tidligere salgschef Jan Hyldgaard.
En længe planlagt omorganisering af ledelsesstrukturen i Middelfartvirksomheden SafeLight er nu gennemført. Det oplyser firmaet, som projekterer og leverer sikkerhedsbelysningsanlæg, talevarslingsanlæg samt automatisk brandventilation, i en pressemeddelelse.

Ejeren siden 2006, Claus Beyer Nissum, fratræder som administrerende direktør for at hellige sig pladsen som bestyrelsesformand. Salgschef siden 2007, Jan Hyldgaard, bliver direktør og overtager det daglige ledelsesansvar i virksomheden.

Som bestyrelsesformand udgør Claus Beyer Nissum den nu kun to-mand store bestyrelse sammen med nyudnævnte bestyrelsesmedlem Per Møller Hansen. Den interne ledergruppe i SafeLight består som hidtil af Claus Beyer Nissum, direktør Jan Hyldgaard og teknisk chef Rico Jørgensen.

Den ændrede ledelsesstruktur er en konsekvens af den situation, som indehaver Claus Beyer Nissum pludselig befandt sig i, da han i efteråret 2012 fik en blodprop i hjernen og ikke siden har følt sig 100 procent som den rette kraft til at videreudvikle SafeLight og de forretningsområder, der er planlagt at vækste på.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109