23948sdkhjf

Største ordre nogensinde til HG Electric

HG Electric i Frederikshavn har netop fået sin største ordre nogensinde: En tocifret millionordre på el-arbejdet i en 5.400 m² bygning, som Norges Arktiske Universitet i Tromsø opfører.
- Der er ingen tvivl om, at vi har vundet ordren på dansk effektivitet. Det er klart, at vores norske bagland også spiller en rolle, men det er først og fremmest egne kvaliteter, som har været afgørende, udtaler administrerende direktør i HG Electric, Brian Enevoldsen, om den tocifrede millionordre.

At frederikshavner-virksomheden nu henter sin hidtil største ordre på land i Norge er særligt bemærkelsesværdigt, da 85 procent af HG Electrics omsætning i år ventes at komme fra den maritime branche. Det er en norsk storentreprenør, som er bygherre i Tromsø.

- Vi har arbejdet sammen med dem i et par år, men desværre uden at vinde nogle opgaver. Denne gang lykkedes det, og vi håber naturligvis, at dette bliver begyndelsen til noget stort, siger Brian Enevoldsen.

Specielt arbejde i hovedstaden
HG Electrics landbaserede elektriker-arbejde er generelt i stor fremgang. P.t. arbejder virksomheden med en håndfuld større projekter forskellige steder i Danmark. I øjeblikket arbejdet man blandt andet med til at opføre en ny Netto-forretning på Rådhuspladsen i København. I samme bygning rykker kaffebaren Starbucks snart ind, og det er også her elektrikere fra Frederikshavn, som sørger for strøm til kaffemaskinerne. Brian Enevoldsen fortæller, at opgaven i København er helt speciel, idet begge forretninger opføres i én af de eksisterende gamle, smukke bygninger på Rådhuspladsen.

For bare halvandet år siden var der kun seks medarbejdere i HG Electric i Danmark. Nu er der 23 på lønningslisten. HG Electric er også i gang med at bygge nyt hovedkontor på havnen i Frederikshavn. Den administrerende direktør forventer at rykke ind i den næsten 600 kvadratmeter store bygning på Trindelen til jul.

HG Electric er et 100 procent dansk aktieselskab, der siden etableringen i 2004 har været en del af den norske koncern Hareid Group. Indtil 2012 satsede HG Electric udelukkende på den maritime branche. P.t. har virksomheden 40 medarbejdere i Norge. I 2012 blev aktiviteterne udvidet til også at omfatte elektriker-arbejde på land. Det skete i første omgang med en afdeling i Grønland, nu 12 medarbejdere, og sidste år kom Danmark med, og her er man allerede oppe på 23 medarbejdere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.266