23948sdkhjf

Rejsegilde på Siemens-domicil i Sønderborg

Opførelsen af nyt 7.000 kvadratmeter domicil til Siemens Flow Instruments i Sønderborg følger planen. Torsdag var der rejsegilde på byggeriet.
Det skriver ugeavisen.dk.

Rejsegilde nær Sønderborg-motorvejen bød blandt andet på rosende ord fra entreprenøren på det store byggeri, KPC Byg, til Sønderborg Kommune for godt samarbejde.

Det nye domicil bliver på i alt 7.600 kvadratmeter, som fordeler sig på 1.000 kvadratmeter testcenter for udviklingsafdelingen, 4.000 kvadratmeter produktionsareal til en af verdens mest moderne produktionsanlæg for Coriolis flowmålere, og 2.600 kvadratmeter administration

Flere udvidelsesmuligheder
De mange kvadratmeter skal i første omgang være arbejdssted for et uændret antal medarbejdere – mellem 180 og 200 – men har fra starten plads til udvidelse af både medarbejderstaben og lokalerne selv.

Spaden gik i jorden til byggeriet i marts, og følger indtil videre tidsplanen. Dermed forventer Siemens at kunne starte flytningen fra Danfoss Industripark i Nordborg til de nye lokaler i april næste år frem mod indvielsen den 1. juli 2015.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.1