23948sdkhjf

Indvielse over Frederiksbjergbyggeriet

De sidste to uger har otte unge fra Heltidsundervisningen i Aarhus bygget en platform, der giver mulighed for at følge Frederiksbjergbyggeriet på nærmeste hold. Platformen indvies i dag.
Det overordnede ansvar for udkigsplatformen har entreprenørerne bag Frederiksbjergbyggeriet, Hoffmann, der har haft en tømrer til at styre slagets gang. Eleverne fra Heltidsundervisningen har været opdelt i hold, der dagligt har skiftet arbejdsområde, så alle har fået lov til at prøve kræfter med forskellige dele af byggeprocessen.

- Det er vigtigt og enormt lærerigt for eleverne at få lov til at prøve sig selv af på forskellige områder. Samtidig har det givet et godt sammenhold, for opgaverne har eleverne skulle løse i fællesskab. Jeg er sikker på, at vi har et hold meget stolte elever, der på fredag (den 31. oktober i dag, red.) viser deres arbejdet frem, når platformen skal indvies, siger lærer Anders Hansen, der har bygget samme med de otte elever fra Heltidsundervisningen.

Udkigsplatformen, som indvies i dag klokken 12:30, ligger ved Kroghsgade 3 og giver mulighed for at kig udover det store byggeområde. Platformen er åben for alle.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.235