23948sdkhjf

Første blok lader livet i Gellerupparken

I dag går nedrivningen af den første af tre boligblokke i Gellerupparken i gang. Nedrivningsfirmaet P. Olesen & Sønner står for arbejdet.
Det skriver P4 Østjylland.

Nedrivningen af de tre boligblokke i Gellerupparken i Aarhus er del af en helhedsplan for forandringen af det udsatte område til en attraktiv bydel.

- Vi tømmer bygningen for organisk materiale som træ, så der kun står betonkonstruktionen tilbage. Så klipper vi det ned med en gravemaskine med en stor saks på, der kan klippe i beton, siger Kenneth Olesen, entrepriseleder fra nedrivningsfirmaet P. Olesen & Sønner, der står for nedrivningen.

Han tilføjer, at den første af de tre blokke er nede om 14 dage, hvorefter nedrivningsfimaet forstætter med de næste to.

Helhedsplan Gellerup & Toveshøj beskriver, hvordan områderne Gellerup og Toveshøj i det vestlige Aarhus vil blive forandret fra udsat boligområde til en attraktiv bydel. Gennem fysiske forandringer som nedrivningerne, der går i gang i dag, vil man i samarbejde med beboerne skabe det nødvendige grundlag for sociale forbedringer.

Original artikel: http://www.dr.dk/Nyheder/Regionale/Oestj...
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078