23948sdkhjf

Udbud går om i Gødstrup

En råhusentreprise skal udbydes igen, fordi de afgivne tilbud overskrider den økonomiske ramme.
Udbuddet på DNV Gødstrups entreprise ”Delprojekt 4 - Råhus, Syd” skal gå om, fordi de afgivne tilbud ikke gør det muligt at gennemføre denne del af delprojektet indenfor den bevilgede økonomiske ramme. Det oplyser Region Midtjylland i en pressemeddelelse.

Det laveste bud på byggeriet af de ca. 45.000 m² lå ca. 70 mio. kr. over anlægsbevillingen. Hvis den bevilgede økonomiske ramme skulle overholdes ville det kræve så væsentlige ændringer i udbudsgrundlaget, at det ikke ville være muligt at gennemføre udbuddet indenfor de udbudsretlige rammer for tilladte ændringer i udbudsgrundlaget.

Hos Region Midtjylland oplyser man, at der nu vil ske en bearbejdning af projektet og de tidsmæssige rammer herfor. Derefter skal udbuddet gå om.

Mens udbuddet på opgaven med at bygge den sydlige del af råhus til DNV-Gødstrup går om, så fortsætter de øvrige udbud i projektet – herunder udbuddet på råhus nord.

I de første uger af november 2014 skal en række virksomheder godkendes til at byde på aptering og installationer på delprojekt 8-10.

Udbuddene i tre delprojekter dækker over de bygninger som skal rumme henholdsvis akut/lab/intensiv, foyer/billeddiagnostik/OP/familie og thorax/abdominal. Bevillingerne til opgaverne blev givet ved det senest afholdte regionsrådsmøde den 29. oktober. Tilsammen er der tale om opgaver for over 500 mio. kr.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111