23948sdkhjf

Deloitte opfører 3.500 m² domicil i Esbjerg

Deloitte Fonden har erhvervet et grundareal på ’Dokken’ i Esbjerg Havn til opførelse af nyt domicil til Deloitte i Esbjerg.
Deloitte Fonden har arbejdet for en placering i Esbjergs havneområde, som fonden betragter som en sikker og langsigtet god placering, oplyser Deloitte på sin hjemmeside.

- Vi ønsker fortsat at skabe rammerne for udviklingen af Deloitte i Esbjerg til gavn for vores medarbejdere og kunder. Esbjerg er centrum for en vigtig del af det vestjyske erhvervsliv, som vi fortsat ønsker at være revisor og rådgiver for, siger CEO for Deloitte, Anders Dons.

Ifølge jv.dk. bliver det nye domicil i udviklingsområdet Dokken på Esbjerg Havn på 3.500 m² og kommer til at fungere som et videncenter for firmaets aktiviteter i hele området. Energirigtige løsninger vil blive et omdrejningspunkt for de nye faciliteter i Esbjerg, der forventesat være parat til indflytning i 2016.

Deloitte Fondens hovedaktivitet består blandt andet i at eje og udleje ejendomme i Danmark til Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab. Fonden stod bag opførelsen af Deloitte Huset i København i 2005 med et åbent kontormiljø, så medarbejdere arbejder bedre sammen på tværs af afdelinger og funktioner.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.189