23948sdkhjf

Udsigt til højtragende attraktion på Lillebælt

Torsdag den 13. november tog borgmestrene fra Fredericia og Middelfart Kommuner første spadestik til en unik turistattraktion, som åbner 57 meter over havoverfladen.
Torsdag resulterede flere års samarbejde mellem de nabokommunerne Fredericia og Middelfart endelig i første spadestik til Danmarks nye højtragende attraktion.

Der er tale om guidet ’bro-vandring’ 57 meter over havoverfladen ovenpå Den Gamle Lillebæltsbro. Bridgewalking Lillebælt åbner til maj 2015.

Midt på græsbakken ved Natur og Aktivitetscentret på Hindsgavl i Middelfart skal det nye velkomstcenter for Bridgewalking Lillebælt stå. Her vil turisterne blive iklædt sikkerhedsudstyr og få nøje sikkerhedsinstrukser, inden de med en uddannet guide skal bestige Den Gamle Lillebæltsbro og gå den tre kilometer lange tur ud over toppen af broen og tilbage igen. Der etableres også opgang fra Fredericia-siden for grupper.

- Det er fantastisk at få en turistmagnet, der kan tiltrække mange besøgende og skabe omsætning og arbejdspladser i området. Vi har allerede etableret et godt samarbejde med de lokale hoteller og konferencecentre, som står klar til at modtage gæsterne, fortæller Fredericia-borgmester Jacob Bjerregaard, som tog første spadestik med sin borgmester-kollega fra Middelfart, Steen Dahlstrøm.
Kommenter artiklen (2)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125