23948sdkhjf

Nyansættelser i byggebranchen

Få en oversigt over nogle af de seneste jobskifter i bygge- og anlægsvirksomhederne.
Alectia
Julie Ernst Kalkerup er tiltrådt som civilingeniør i afdelingen Mechanical Engineering, der løser opgaver inden for vand-, varme- og sanitetsinstallationer samt ventilation. Hun er uddannet civilingeniør i Architectural Engineering fra DTU i 2014.

Camilla Schou Wollny er tiltrådt som konsulent i afdelingen Construction Management, der yder rådgivning under samtlige af byggeprojektets faser. Hun er uddannet teknisk designer i 2006 og bygningskonstruktør i 2009 og har senest været projektleder hos Jönsson A/S i forbindelse med opførelsen af Bagsværd Ny Skole.

Anker Hansen & Co A/S
Rasmus Bay er ansat som projektleder. Han er uddannet tømrer, konstruktør og ingeniør og har en erhvervsmæssig baggrund fra E. Pihl & Søn.

Jonas Bjørn Hansen er ansat som byggeleder. Han er tømreruddannet og har været selvstændig i 14 år.

B. Nygaard Sørensen A/S
Christian Gudme-Knudsen er pr. 27. oktober 2014 ansat som pladschef og vil være tilknyttet byggesagen KUA 3, hvor B. Nygaard Sørensen er storentreprenør på den 47.500 m² store råhusentreprise.

Bygma
Efter to år som salgschef er Klaus Mertz Døjbak Andersen forfremmet til direktør i Bygma Odense. Han har tidligere været direktør og medejer i XL-Byg Middelfart -Lillebælt Trælast, salgskonsulent i XL-Byg Vejle Trælasthandel og afdelingschef i Davidsens Tømmerhandel i Vojens. (Kilde: Puff).

Idealcombi
Sonny Curtis er ansat som key account manager til segmentet nybyggeri i Storkøbenhavn og det øvrige Sjælland. Han er uddannet maskinsnedker hos Frovin og har efterfølgende arbejdet som projektleder, salgskonsulent og salgschef i flere brancher, typisk med tilknytning til byggebranchen. (Kilde: Mestertidende).

Uffe Larsen er ansat som intern salgskonsulent i Idealhuset København. Uffe Larsen er uddannet teknisk assistent og har arbejdet i forskellige dele af byggebranchen bl.a. med glas-alu facadeløsninger. Han skal hovedsagligt arbejde med Idealcombis kunder i håndværkersalg. (Kilde: Mestertidende).

KPK Døre & Vinduer
Torben Nielsen, 35 år, er tiltrådt i en stilling som intern sælger med opgaver inden for rådgivning og vejledning af kunder samt ordremodtagelse.

Torben Nielsen er uddannet tømrer og har mange års erfaring inden for faget.

Lindpro A/S
Lars Boesen er tiltrådt som servicechef for sikring i Aarhus-afdelingen.

Kent Mønsted Christiansen er tiltrådt som serviceleder i Aarhus-afdelingen.

Lars Lindgaard er ansat som projektchef for alle entrepriser under 5 mio. kr. i Aarhus-afdelingen.

Niras
Thomas Leerberg, 46 år, er pr. 1. november ansat som markedschef for byudvikling. Thomas Leerberg har tidligere været forskningsleder på Designskolen Kolding og kommer senest fra en stilling som projektchef i Rambøll. De første opgaver for Niras bliver med byudvikling i Aarhus, hvor han også har kontor, samt i Horsens og Frederikssund.

Jesper Sten Christensen, 49 år, er ansat på hovedkontoret i Allerød og skal blandt andet arbejde som bygherrerådgiver på det kommende Nyt Universitetshospital i Odense. Jesper Sten Christensen kommer fra en stilling som adm. direktør i virksomheden CAD Quality A/S og har siden 2013 været tilknyttet Niras som konsulent. (Kilde: Licitationen).

Orbicon
Michael Gylling, 50 år, er ny bygherrerådgiver i Orbicon, hvor han skal være med til at sætte fokus på energirådgivning/commissioning hos bygherren. Michael har blandt andet været energichef i Deas og projektleder i Sjælsø og Carl Bro.

Hasse Koksbang, 39 år, er ansat som ny sektionsleder inden for el/sro på Orbicons kontor i Aalborg. Han har tidligere i karrieren været projektleder i Orbicon og er nu vendt tilbage til virksomheden efter ansættelser som projektchef i Elektromarine og salgsingeniør i Rockwell Automation. Hasse Koksbang er oprindeligt uddannet industrielektriker, men har siden læst til ingeniør i miljøteknik og senest taget en HD i organisation og ledelse.

Lars Fahl Zschau, 56 år, er ansat som maskinmester i Orbicon med opgaver inden for drifts- og energirådgivning af tekniske installationer i eksisterende bygninger. Han har en baggrund som teknisk konsulent i Coop og som maskinmester i Rødovre Kommune.

Søren Bruun Rosenberg, 30 år, er ansat som bygningskonstruktør. Han har en baggrund som projektleder hos Nyt Hjem.

Pitzner
Michael Flodin, 40 år, er ansat som salgskonsulent i afdelingen i København. Han kommer fra fem års ansættelse hos Würth Danmark og har tidligere været sælger i udlejningsbranchen.

Lars Uldal, 38 år, er ansat som salgskonsulent for arbejdsplatforme med udgangspunkt i afdelingen i Middelfart. Han kommer fra en kortere ansættelse hos Platform A/S og har før da været ansat to gange hos Pitzner – i begge tilfælde som montør af arbejdsplatforme.

Simon Arberg Espensen, 26 år, er ansat som liftchauffør hos Pitzner i København som fører på forskellige lastvognslifte efter behov. Simon Arberg Espensen er uddannet murer og har senest arbejdet indenfor ejendomsservice.

Riwal Danmark A/S
Pr. 6. oktober 2014 er Flemming Herman Jensen ansat som ny sælger med ansvar for distrikt Nordjylland.
Han har en baggrund som selvstændig i ejendomsbranchen og har desuden arbejdet hos HTH Køkkener i Aalborg.

Sats Gruppen
Steen Madsen, 45 år, er ansat som projektleder med ansvar for større entrepriser, kalkulationer og styring af byggepladser. Han har tidligere arbejdet som freelance-byggeleder for svenske træhus-projekter i Danmark, som tømrerformand hos bygge- og anlægsvirksomheden MT Højgård og som tømrermester hos entreprenørfirmaet Hans Jørgensen & Søn. (Kilde: Børsen).
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093