23948sdkhjf

Det Sker: EUTR og offentligt indkøb af træ

Gå-hjem-møder i København og Aarhus sætter fokus på EU’s regler for træhandel og de nye danske regler for offentligt indkøb af træ.
Naturstyrelsen inviterer i samarbejde med Dansk Træforening, Nepcon, PEFC og FSC til gratis møder om EU’s tømmerforordning og bæredygtigt træindkøb. Møderne finder sted den 2. december i Aarhus og den 4. december i København.

EU´s tømmerforordning har nu haft virkning i mere end halvandet år, og på møderne vil Naturstyrelsen og samarbejdspartnerne orientere om de foreløbige erfaringer og udfordringer.

På programmet er også det nye cirkulære og den nye vejledning om sikring af bæredygtigt træ i det offentlige, der trådte i kraft den 1. juli 2014. Cirkulæret, der forpligter staten til at sikre sig bæredygtigt træ til byggeri, møbler og papir, indfases i perioden 1. januar 2015 til 1. januar 2016. På møderne vil der blive orienteret om de praktiske konsekvenser af indfasningen.

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig og sker efter ’først til mølle’. Send en mail til tilmelding@eutr.dk med angivelse af dato/sted du ønsker at deltage. Tilmeldingsfristen er 27. november.

Find programmet her
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125