23948sdkhjf

Fremtidens studieboliger på turné

De mobile udstillingspavilloner fra konkurrencen ”Sleep Tight” turnerer landets studiebyer.
Vinderen af konkurrencen ”Sleep Tight” blev fundet den 7. november ved et arrangement hos White Arkitekter i København. Nu kører de to udstillingspavilloner, som indeholder mange af de indsendte forslag rundt i landets store studiebyer København, Aarhus og Aalborg for at komme i dialog med brugerne; de studerende.

I dagene10.-13. november var de mobile udstillingspavilloner i København på Rådhuspladsen, og derefter blev de kørt til Aalborg, hvor containerne stod på Toldbod Plads frem til 18. november. De er nu sendt videre til Aarhus og vender den 24. november tilbage til DAC’s kontor i København.

Målet med denne tur rundt til de store danske studiebyer er at komme i dialog med de studerende, samt at få deres respons og input til de indsendte forslag. Morten Vedelsbøl fra White Arkitekter fortæller:

- Der er mange kreative og innovative ideer blandt de indsendte forslag, og vi glæder os til at komme rundt i byerne og høre, hvad de studerende tænker om løsningsforslagene. Mange af forslagene har en lokal forankring og søger at imødekomme lokale udfordringer gennem kreative og bæredygtige løsninger, og derfor er det helt essentielt at komme i dialog med brugerne i nærmiljøet.
Mødet med brugerne er også essentielt for de enkelte kommuner, påpeger Mette Tams fra Aalborg Kommune:

- Et godt bomiljø er en væsentlig faktor for enhver. I Aalborg Kommune arbejder vi med at tilbyde de studerende en bolig, der kan bidrage til rammen om et godt studiemiljø. Derfor er et tilgængeligt boligmarked med en solid boligmasse essentiel. Vi glæder os til at høre brugernes nytænkende og kreative bud på, hvordan vi kan understøtte et fortsat attraktivt og nuanceret studieboligmarked i Aalborg Kommune, siger hun.
Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111