23948sdkhjf

Underleverandører med erstatningskrav mod Nyt Hjem

Halvdelen af de ansatte i Malerfirmaet Bonde & Mogensen mister jobbet som følge af konkursen i Nyt Hjem. Sammen med andre underleverandører arbejder malerfirmaet på et erstatningskrav imod det konkursramte firmas ledelse.
Det skriver Herning Folkeblad.

Først på måneden gik producenten af præfabrikerede typehuse Nyt Hjem A/S konkurs. Virksomheden blev etableret i februar 2011, da Carsten Kastrup, grundlægger af vinduesfabrikken Kastrup A/S, købte produktionsrettighederne i konkursboet efter Hjem A/S

Læs også: Nyt Hjem går konkurs

Konkursen rammer en lang række underleverandører. Blandt dem er Malerfirmaet Bonde & Mogensen fra Herning, som har 1,3 millioner kroner til gode i det konkursramte firma. Med en omsætning på 10 millioner kroner betyder det i udgangspunktet, at fire af otte ansatte får en fyreseddel i malerfirmaet.

For at få noget af det tabte tilbage arbejder malermester Michael Bonde derfor på at samle en række af de tabsramte underleverandører om at gøre fælles front mod ledelsen i Nyt Hjem:

-Vi er mellem 15 og 20 mindre håndværkervirksomheder, der har udeståender hos Nyt Hjem A/ S. Vi er i gang med at sætte os sammen med henblik på at rette et erstatningskrav mod ledelsen, forklarer Michael Bonde til Herning Folkeblad.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109