23948sdkhjf

Adserballe & Knudsen udvider

Entreprenørvirksomheden udvider organisationen med en ny, tredje projektstyringsafdeling. Erfaren renoveringsmand bliver sektionsleder.
Adserballe & Knudsen vokser støt i disse år og nåede i 2013 en omsætning på 273 millioner kroner med et resultat på 8,9 millioner kroner. Nye opgaver med både indvendig og udvendige renovering samt nybyggeri, hvor af nogle løber ind i 2016 og 2017, betyder, at ordrebogen svarer til 14 måneders produktion.

- Vi har en tilgang af gode projekter, og vi har valgt at etablere en ny afdeling, som skal stå for styringen af en del af disse projekter, siger direktør Morten L. Hansen.

I spidsen for den nyetablerede projektstyringsafdeling III står 42-årige Thomas Willumsen. Han er kommet til Adserballe & Knudsen fra en stilling som projektchef i MT Højgaards renoveringsafdeling, hvor han har arbejdet siden 1997. I Adserballe & Knudsen får Thomas Willumsen titel af sektionschef.

- Han er en passioneret byggemand, som brænder for projektstyring og for i samspil med de mange interessenter, der indgår i et projekt, at skabe gode bygninger til mennesker, siger Morten L. Hansen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11