23948sdkhjf

Holstebro indvier ny busterminal

Fredag indvies den ombyggede busterminal ved Holstebro Banegård. Bag ombygningen står entreprenørfirmaet Ivan Jakobsen samt Sweco Architects og Cowi.
Når Gubber Kristensen, formand for Teknisk Udvalg i Holstebro Kommune, indvier den nye fælles busterminal på Stationsvej i Holstebro, er det ikke kun for at markere de ombyggede trafikbaner, nye perroner og udskiftning af belægningen. Der er også tale om et resultat, der binder tog, regionalbusser, lokalbusser - og nu også bybusser - tættere sammen, da den nye ombygning hænger fysisk sammen med banegårdens hovedperron.

Den ombyggede busterminal ved Holstebro Banegård bliver officielt indviet den 28. november 2014, kl. 14.00.

Bag ombygningen, der gik i gang 30. juni 2014, står entreprenørfirmaet Ivan Jakobsen samt Sweco Architects og Cowi. Hele projektet koster omkring 9 millioner kroner.

Del af områdemodernisering
Busterminalen består blandt andet af to ø-perroner og en sideperron, der er placeret nærmest jernbanen. Perronen tættest på Stationsvej håndterer bybusserne, mens de øvrige perroner håndterer resten af busserne.

Ombygningen er første skridt i moderniseringen af Stationsvej, der med tiden skal sikre bedre sammenhæng mellem Nørreport og Hostrup-området. Her vil især byggerierne af et nyt politihovedkvarter og Center for Sundhed skabe et helt andet trafikbehov i fremtiden.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078