23948sdkhjf

Store rammeaftaler til Gaihede

Men godt en måneds mellemrum har ingeniør- og arkitektvirksomheden Gaihede underskrevet to kontrakter om rammeaftaler inden for totalrådgivning på det almene område.
Gaihede er udvalgt af de almene boligadministratorer FA09 og KAB til at løfte større opgaver – primært ved renoveringsopgaver.

Ifølge projektleder og bygningsingeniør, Thomas Eriksen, er det sket efter et udskilningsløb, hvor ansøgerne er blevet analyseret og testet på arbejdsproces, referencer og evnen til at levere den bestilte opgave til tiden.

- Vi har lavet mange opgaver for de almene boligselskaber, og det er gået rigtigt godt. Så det er selvfølgelig en stor tilfredsstillelse for os, at de efter en grundig analyse konkluderer, at vi er i stand til løfte og stå i spidsen for længerevarende opgaver. Det er meget positivt, at vores evner og værdier på den måde bliver anerkendt, siger Thomas Eriksen.

FA09 administrerer omkring 9.000 lejemål fordelt på en række boligorganisationer og kollegier i Storkøbenhavn, mens KAB administrerer 50.000 lejemål på vegne af 60 almene boligorganisationer.

Rammeaftalerne, der skal køre over de næste fire år, er trådt i kraft, og Gaihede er dermed i spil til de aktuelle opgaver, FA09 og KAB har planlagt. Og virksomheden er helt klar til udfordringen, forsikrer Thomas Eriksen:

- Renoveringsopgaver inden for det almene område stiller særlige krav til rådgiveren, da der her er et beboerdemokrati. Det betyder, at vi skal være meget opmærksomme på de forskellige behov fra beboernes side, så de får en tryg oplevelse. Og det har vi allerede gode erfaringer med, siger han.

Gaihedes rammeaftale med KAB vedrører renoveringer op til 15 mio. kroner, mens der i aftalen med FA09 ikke er fastsat en beløbsgrænse.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094