23948sdkhjf

KPF Arkitekter overtager indretningsfirma

Med virkning fra årsskiftet flytter Formsprog ind hos KPF Arkitekter, som dermed får mulighed for at tilbyde en samlet pakke af rådgivning.
Siden etableringen i 2008 har Formsprog løst indretningsopgaver for nogle af de største aktører i det danske erhvervsliv. Nu bliver indretningsvirksomheden en del af KPF Arkitekter og får dermed mulighed for at accelerere udviklingen.

- Vi arbejder med nogle af landets største kunder – blandt andre Arla, Foss, Interacoustics og Syd Energi – og får stor anerkendelse for vores rådgivning. Alligevel oplever vi at blive fravalgt, fordi nogle kunder vurderer os for små. Med KPF Arkitekters organisation, størrelse og økonomi i ryggen er det målet, at vi kan få fat i nogle af disse kunder, ligesom jeg, som leder, kan fokusere på det jeg holder allermest af; nemlig god kunderådgivning og ledelse af mine dygtige medarbejdere, siger grundlægger Gitte Kjølby.

For KPF Arkitekter er det muligheden for at udvide paletten med ydelser i de afsluttende faser af et byggeprojekt, der ligger til grund for beslutningen om at investere i Formsprog:

- Formsprog har tidligere arbejdet sammen med en række forskellige arkitektfirmaer omkring de traditionelle arkitektydelser. De opgaver vil vi gerne løse, så kunderne også får en rådgivningspakke fra et samlet team, der kender hinanden og sikrer, at alle arbejder mod samme mål, forklarer adm. direktør Michael Reventlow-Mourier.

Trods ejerskiftet forbliver Formsprog et selvstændigt selskab i KPF Arkitekter. Formsprog vil således stadig arbejde sammen med andre arkitektfirmaer, som har behov for indretningsydelsen. Gitte Kjølby vil fortsat lede afdelingen med de nuværende medarbejdere, der alle flytter med til det ”Det Gamle Elværk" i Viborg.

Og Formsprog forventer at vokse allerede fra første dag. Nye medarbejdere er på vej – og den øgede tid til kunder skulle gerne bidrage til fortsat vækst. Det samme er forventningen hos KPF Arkitekter, som alene i 2014 har ansat 15 nye medarbejdere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109