23948sdkhjf

Bygningskonsulenter stifter ny organisation

En ny erhvervsorganisation ser dagens lys efter BfBE’s indtræden i Dansk Industri.
På en ekstraordinær generalforsamling den 19. november besluttede BfBE – brancheforening for bygningssagkyndige og energikonsulenter – at blive medlemsforening i DI med virkning fra den 1. april 2015.

Som en konsekvens af denne beslutning har en række af de mindre medlemsvirksomheder besluttet at danne en ny brancheorganisation. Danske Bygningskonsulenter bliver indtil videre tegnet af tidligere formand for BfBE, Tommy Glindvad. Efter ni år som formand valgte han at forlade posten og sin plads i bestyrelsen sammen med to andre bestyrelsesmedlemmer i forbindelse med fremsættelsen af planerne for at flytte organisationen ind i Dansk Industri.

- I Danske Bygningskonsulenter vil vi have fokus på branchens små og mellemstore virksomheder, som har brug for et godt produkt til en fornuftig pris. Vi har som mål at give medlemsvirksomhederne samme gode service og interessevaretagelse, som de har fået hidtil, siger Tommy Glindvad.

Efter planen vil Danske Bygningskonsulenter inden jul gennemføre en stiftende generalforsamling og få valgt en bestyrelse, så man straks i det nye år er parat til at løfte de mange opgaver, som ligger lige for. Danske Bygningskonsulenter placerer sit sekretariat hos Dansk Byggeri uden at blive en del af den større organisation.

Hos BfBE er formandsposten overtaget af adm. direktør Christian Hodal fra Botjek. Bestyrelsen udgøres i øvrigt af næstformand Børge Zinck-Madsen, Søren Funch Jensen, Hans Jørgen Lorenzen og og Steen Hansen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079