23948sdkhjf

Hansen Group i arabisk eventyr

Facade-koncernen har indledt et samarbejde med den arabiske alufacade-producent REEM Emirates Aluminium Ltd. og ser nye muligheder inden for højhusbyggeri.
Aftalen med REEM Emirates Aluminium betyder, at Hansen Group får rettighederne til arabernes alufacader på det europæiske marked. Det er et helt nyt forretningssegment for den danske koncern, som især ser muligheder i højhus-segmentet. Det skriver dagbladet Børsen.

- Det er rigtigt, at lige nu har vi ingenting i det segment, og vi ved selvfølgelig ikke, hvor mange af projekterne som realiseres. Men der er alene i Danmark 20 højhusbyggerier på vej. Vi forhandler med en svensk developer om et 200 meter højt byggeri, som vi regner med at skulle levere til, og i løbet af de kommende ti år ventes antallet af skyskrabere fordoblet på globalt plan, siger koncernchef Hans Kolby Hansen til avisen.

Samarbejdet kommer samtidig med, at Hansen Group kan præsentere regnskab for 2013/2014. Her endte man med et overskud før skat på 12 mio. kr. mod et minus på 64 mio. kr. året før.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093