23948sdkhjf

100 dage: Døgnåbent byggecenter gør status

Efterspørgsel på materialer uden for normal åbningstid har været dobbelt så stor som forventet. ”Vi kan konstatere, at vi har ramt et behov”, konkluderer Stark-direktør.
I tirsdags var det 100 dage siden, at Stark slog dørene op for Danmarks første døgnåbne byggecenter ved Sjællandsbroen i København. Og ifølge adm. direktør Søren P. Olesen ser det ud til, at Stark har ramt et udækket behov:

- Vi har omsætning hele døgnet – også i nattetimerne. Og ikke nok med det: Omsætningen og besøgstallene er dobbelt så høje som forventet. Det travleste tidspunkt er i de tidlige morgentimer, hvor andre byggecentre har lukket – både i hverdagene og i weekenden, fortæller han.

Efterårets barske vejrforhold giver ofte ekstra omsætning i landets byggecentre, og i år har ikke været nogen undtagelse. Men hos Stark City 24/7 kan den pæne omsætning tilskrives mere end de seneste måneders regn og blæst:

- Det faktum, at vi har døgnåbent og samtidig har masser af både private og erhvervskunder, skaber en markant større stigning i omsætningen, end vi ser i andre byggemarkeder, når vejret byder på blæst og regn i store mængder, konkluderer Søren P. Olesen.

Det er både professionelle og private, der benytter muligheden for at købe byggematerialer og leje værktøj eller maskiner uden for normale åbningstider. 44 pct. er således private selvbyggere, mens 56 pct. er professionelle kunder.

Og det er ikke kun de københavnske kunder, der benytter sig af Stark City 24/7. Således kommer 26 pct. af byggecenterets besøgende fra enten Fyn eller Jylland. Størstedelen – 44 pct. – har adresse i Storkøbenhavn, mens de resterende 27 pct. er fra det øvrige Sjælland eller øerne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125