23948sdkhjf

HusCompagniet sælger hus nummer 1.000

Typehusproducenten står nu foran at slå egen salgsrekord for 7. år i træk.
HusCompagniet rundede i dag, tirsdag, lidt af en milepæl, da typehusproducenten solgte hus nummer 1.000 i det indeværende år.

Dermed kroner virksomheden altså et flot kalenderår ved samtidig at sætte salgsrekord for 7. år i træk.

- Alle prognoser fortæller om et 2014 som det hidtil dårligste år siden 1920'erne, hvilke sætter denne rekord i perspektiv, da HusCompagniet har bevist at beslutningen om at sætte kunden i fokus samt sikre den optimale tryghed igennem betaling ved indflytning er den rigtige retning i branchen, siger koncernchef Steffen Baungaard til Building Supply.

Rent faktuelt har antallet af påbegyndte byggerier af de såkaldte fritliggende enfamiliehuse været støt faldende siden 2010 og langt under topniveauet i 2005-2007, hvor der i gennemsnit blev påbegyndt bygning af cirka 10.000 huse årligt.

Sidste år lå niveauet på godt 3.000 påbegyndte boligbyggerier af enfamiliehuse, og ifølge tal fra Danmarks Statistik samt Dansk Byggeris konjunkturanalyse fra februar er 3.000 påbegyndte boligbyggerier også det forventede niveau i både 2014 såvel som 2015. Samlet set er det private boligbyggeri på godt 6.000 boliger årligt, hvilket er det laveste niveau siden 1994, mens det totale nybyggeri af boliger sidste år lød på 9.000, hvilket er det laveste niveau siden besættelsestiden i 1940-45.

Spørger man Steffen Baungaard, hvad HusCompagniet har gjort rigtigt, siden virksomheden kan fortsætte væksten i et stagnerende marked, peger han på kundetilfredshed som følge af troværdighed. Denne kommer blandt andet gennem uafhængige portaler som TrustPilot og Anmeld Håndværker, hvor HusCompagniet begge steder scorer højt.

- Det er også det fundament, som vi bygger vores indtog på det tyske og svenske marked på. For sjovt nok er kundetilfredshed også vigtigt i vores nabolande, konstaterer en tilfreds Steffen Baungaard.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.101