23948sdkhjf

Nyansættelser i byggebranchen

Læs i dag om nye medarbejdere hos Adserballe & Knudsen, B. Nygaard Sørensen, Caverion, Dansk Boligbyg, Fyns Kran Udstyr, Gaihede, ingeniører & arkitekter, Grontmij, Moestrup Alufacader, Niras, Pro Tec Vinduer og Scantruck.
Adserballe & Knudsen
Mia Lauridsen, 26, er ansat som byggeleder. Hun er uddannet bygningsingeniør fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus i 2014. Det næste halvandet år indgår hun i projektledelsen på en stor renoveringsopgave på Nørrebro i København.

B. Nygaard Sørensen A/S
Rune Gøllnitz Skougaard er ansat som byggeleder med tilknytning til AAB afd. 50 - Sjælør Boulevard, hvor B. Nygaard Sørensen er hovedentreprenør på den ca. 25.000 m2 store renoveringsopgave.

Caverion A/S
Jan Sørensen er ansat som serviceleder og skal styrke virksomhedens arbejde med VVS og indeklima. Han kommer fra en lignende stilling hos L&H Rørbyg.

Dansk Boligbyg as
Lasse Hartvigsen, 33, er pr. 1. december 2014 ansat som projektleder. Han skal i første omgang arbejde med projektet ”Havnehusene” i Århus Ø, som Dansk Boligbyg as opfører i totalentreprise for Brabrand Boligforening.

Lasse Hartvigsen er uddannet ingeniør i 2009 ved Ingeniørhøjskolen i Aarhus, og har en faglig baggrund som tømrer. Han er sideløbende halvvejs igennem en HD-uddannelse. Siden sommeren 2009 har han været ansat i anlægsafdelingen hos Rambøll i Aarhus.

Fyns Kran Udstyr A/S
Søren Fogh Sørensen er pr. 1 november 2014 ansat som produktspecialist indenfor området “Handling” og skal bistå virksomhedens salgs- og serviceafdelinger i forhold til produkter som kraner, taljer og vakuumløsninger.

Gaihede, ingeniører & arkitekter
Ulla Høyberg Damgaard Rømer er ansat som bygningsingeniør og projektleder med fokus på renovering. Hun har i en årrække arbejdet som pladsingeniør og byggeleder hos E. Pihl og Søn. Siden Pihls konkurs har hun været ansat i Stevns Kommune som bygningsingeniør.

Grontmij
Sarah Meltz, 35, er ansat som projektleder i afdelingen for vvs, energi og bæredygtighed i Glostrup. Hun er civilingeniør og kommer fra en stilling Rambøll. (Kilde: Børsen).

Daniel Nedergaard Olsen, 33, er ansat som bygningskonstruktør i Aalborg. Han kommer fra en stilling som IKT-koordinator hos ingeniørhuset Lindgaard. (Kilde: Børsen).

Moestrup Alufacader
Pernille Staalgaard, 35, er ansat som projektleder og tilbudsberegner. Hun er uddannet teknisk designer fra Roskilde Tekniske Skole og har flere års erfaring med facadearbejde fra andre virksomheder.

Niras
Bjarne Richard Hasager, 60 år, er ansat som markedschef. Han har tidligere arbejdet med sporombygningsprojekter i Jylland og kommer senest fra en stilling som byggeleder i Banedanmark. (Kilde: Børsen)

Agnete Ansbæk, 26 år, er ansat som civilingeniør i vand- og forsyningsafdelingen på virksomhedens hovedkontor i Allerød. Hun er nyuddannet miljøingeniør fra DTU. (Kilde: Børsen)

Pro Tec Vinduer
Kim Kristensen, 47, er pr. 1. november 2014 som ny teamleder i serviceafdelingen. Han er uddannet maskinsnedker og ISO 9001-auditor og har siden 2000 været ansat i serviceafdelingen hos Rationel Vinduer, heraf de sidste seks år som servicechef.

Charlotte Flyesberg, 34, er pr. 15. november tiltrådt en nyoprettet stilling som logistikkoordinator. Hun er uddannet markedsføringsøkonom og har senest siddet med indkøb og projektstyring i en virksomhed i udlandet. Hun har tidligere været ansat som logistikmedarbejder hos netop Pro Tec.

Scantruck A/S
Michael Linulf, 49, er ansat som leder af Ringsted-afdelingen. Han er uddannet lastbilmekaniker og har de seneste otte år har han været salgschef for Palfinger lastbilkraner på Sjælland.

Henrik Johansen, 49, er ny udlejningschef på Scantrucks rent-to-rent koncept til udlejningsfirmaer. Han har selv en fortid i udlejningsbranchen og kommer til Scantruck fra en stilling hos liftudlejningsfirmaet Riwal.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093