23948sdkhjf

Se listen: De bedste apps til dit arbejde - 4. del

Se vores bud på de bedste arbejdsrelaterede apps og del dine egne forslag til applikationer, som kan gøre arbejdslivet lettere.
83 procent af alle virksomheder i Danmark har mobilt bredbånd, og en stadig stigende andel af virksomhedernes ansatte gør brug af mobil internetadgang til arbejdsbrug.

Smartphonen har med andre ord fundet vej til værktøjskassen , og i den anledning har vi på redaktionen spurgt hinanden, hvilke arbejdsrelaterede apps vi bruger, og hvorfor vi lige bruger dem.

Resultatet er blevet en liste på flere end 20 apps, som forhåbentlig kan være med til at gøre arbejdslivet lidt lettere. I løbet af denne uge vil vi dele de mange gode apps med jer her i nyhedsbrevet.

I går satte vi fokus på apps, der på forskellig vis excellerer inden for kommunikation og sprog . I dag afslutter vi umiddelbart listen ved at se på apps, der enten optimerer din smartphone eller har deres styrke inden for økonomi og betaling:

Wi-Fi Matic – Styrer dit brug af wi-fi og slår dette fra, når der ikke er dækning. Dermed reducerer telefonen blandt andet sit strømforbrug. App'en kan også forudindstilles, så du undgår at logge på udvalgte netværk, hvis dette skulle være ønsket.

Battery Doctor – Styrer og optimerer telefonens brug af batteri ved bl.a. at lukke kørende apps ned.

Wifi Analyzer – Analyserer de omgivende netværk, så det er muligt at koble sig op på de bedste forbindelser. Kan især være brugbar til messer eller konferencer i tætbeboede områder, hvor de mange wi-fi-signaler byder sig til.

MobilePay – Gør det muligt at overføre penge mellem dig og dine kontaktpersoner.

Swipp – Gør det muligt at overføre penge mellem dig og dine kontaktpersoner.


Del dine bedste apps og vind vin
Kender du andre smarte apps, er du meget velkommen til at dele dem på denne mail eller i kommentarfeltet herunder. Eneste krav er, at de anbefalede apps er gratis og kan bruges i relation til arbejdslivet.

Supplér gerne anbefalingen med en kort beskrivelse af, hvad app’en kan og hvorfor den er særligt god.

Industry Supply trækker lod om et par flasker god rødvin blandt de indsendte bud fra alle vores portaler, så husk at supplere dit tip med navn og adresse, hvis du ønsker at deltage i lodtrækningen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078