23948sdkhjf

Se listen: Her er læsernes bedste gratis apps

Se mobilapplikationerne, som kan gøre alt fra lagerstyring til billedkonvertering og generel organisering af arbejdet lettere.
Building Supply bragte i løbet af sidste uge en mindre serie med forslag til apps, som kan gøre arbejdslivet lettere.

Vi bad samtidig om gode tips fra jer læsere, og det har vi fået i overvældende grad!

Redaktionen kan derfor hermed videreformidle et par håndfulde af de anbefalede apps fra læserne med en kort introduktion til appens funktioner. Applikationerne står listet i alfabetisk rækkefølge.

…og her er de bedste betalings-apps:


Camera+
”En god foto app der udover at kunne skrue ned for opløsningen, (så billederne ikke fylder så meget ved afsendelse) også kan have lommelygten/blitzen tændt kronisk. Dette er perfekt til os, der arbejder i mørke, trange rum. En pludselig blitz giver ofte et meget blegt og uskarpt billede.”
Morten K. Mathiasen, byggesagkyndig.nu

Easy Park
”Parkerer du meget i byen mv., så er appen fra Easypark uundværlig. Det koster selvsagt penge at parkere, og der er et gebyr for at bruge appen ved parkeringer. Men med appen kan du klare parkeringen inde i tørvejr i bilen. Du får en reminder på sms, når parkeringen er ved at rinde ud, og du kan både forlænge parkeringstiden inde fra mødet, og – endnu vigtigere – afslutte før tid, og så betaler du kun for det aktuelle forbrug. Must have!”
Morten K. Mathiasen, byggesagkyndig.nu

MultiOffice
”Gratis App, men kræver abonnement. Multioffice er den perfekte app til de mindre håndværksmestre. Få styr aftale, tilbud, aftaleseddel, tids- og materialeregistrering. Herunder er den perfekt til mangellister, kvalitetssikring mv. Få styr og overblik over forretningen med Multioffice.”
Morten K. Mathiasen, byggesagkyndig.nu

My Measures & Dimensions PRO
”Selv om denne app koster kr. 36,00 er den fuldt ud pengene værd, så,et tip "My MeasurePro" kan bruges til billeder hvorpå du kan skrive mål på billedet det er en stor hjælp i byggebranchen.”
Peter Melgaard, ISOVER.dk

WeekCal – fås både til iPhone og iPad
”Verdens bedste kalender app! Der er et sublimt overblik over ens uge og aftaler, og indstillingsmulighederne er fantastiske. Kalenderen er langt bedre end standardkalederen i iOS og den tilpasser sig helt selv. Kan klart anbefales.”
Morten K. Mathiasen, byggesagkyndig.nu
App fra BAR Bygge & Anlæg
”Brancheorganisationen for bygge- og anlægs-app er meget funktionel at have ved hånden.”
Søren Andersson, Bygningskonstruktør MAK

Apples kompas
”Brug for et hurtigt lille vaterpas. Så bemærk at man i Apples egen kompas-app, kan swipe til siden og vupti så har du et lille præcist vaterpas.”
Morten K. Mathiasen, byggesagkyndig.nu

CamScanner
”Tag et billede af hvilket som helst og konverter det til en PDF-fil.”
Allan C. Michelsen

Cloud-on
”Vi bruger Cloud-on (både til at åbne pdf) men også så montører m.m. kan udfylde deres arbejdsskema og sende dem direkte.”
Tanja Oue, intern sælger, Wood Step

Fartkontrol.nu
”Fartkontrol.nu til de kørende kollegaer! :-)”
Kai Kjær Jensen

IssMan
"IssMan er enkel, hurtig og gratis app til kvalitetssikring og fotodokumentation. Den er ovenikøbet på dansk."
Kristian Birch Pedersen

Mobilporto fra PostDanmark
”Lad firmaet spare frankeringsmaskiner mv. og bøvlet med køb af frimærker mv. Mobilporto spiller.”
Morten K. Mathiasen, byggesagkyndig.nu

Mobilrapport
”Jeg bruger en app der hedder Mobilrapport fra firmaet Going Aware. Jeg bruger den til at tilse byggeri og angive fejl/skader med et billede og en kort tekst. Rapporten udføres når arbejdet er færdigt på den mobile enhed automatisk til en pdf. Rapporten i pdf formaet sendes direkte til kunde/bygherre efter besigtigelsen.
Jeg sender altid til mig selv samtidig. Derved giver det mig mulighed for at lagre rapporten i sagen på min pc. Det er et uundværligt værktøj for mig.”
Anette Krog, bygningsingeniør, 103 Rådgivende Ingeniørselskab ApS

Office Mobile
”Microsoft Office kan læse og redigere alle kendte formater fra Word, Excell m.m.”
Allan C. Michelsen

Podio
”Vi bruger Podio. Til alt fra tilbudsgivning og opgavestyring til elektronisk registrering af tid og materialeforbrug gennem medarbejdernes mobiltelefoner. Det kan varmt anbefales! Kunderne er glade for den synliggørelse af vores arbejde, vi derigennem tilbyder. Det giver kunden ro i maven og vi vinder ordrer på det.”
Torben Larsen, projektleder i Millimeter-Group

Post-It Plus
“I mit daglige virke kendte jeg ikke til Trello, men derimod til Post-It’s egen app. Den er ret anvendelig og giver et godt overblik over dagens post-its på tavlen.”
Søren Andersson, Bygningskonstruktør MAK

ScanPet
”Her er et gratis lagerstyringsprogram, som bruger kameraet som stregkodescanner. Meget nyttigt til at holde styr på mindre lagre af forskellige slags lige fra CD-samlingen derhjemme til at få styr på mindre lagre af forskellige slags.”
Allan C. Michelsen

TDC’s erhvervstelefon app
”Appen kan bruges til at viderestille, omstille, se forbrug mv. Gratis og brugbar for TDC kunder.”
Morten K. Mathiasen, byggesagkyndig.nu

Tramex – App
”Arbejder du med fugtmålinger til daglig, og benytter dig af den gode TRAMEX overflademåler. Så skal du have appen til ipad. I denne app kan man nemt og fint indtegne de fugtige områder, på en god og fin måde, som er visuel brugbar.”
Morten K. Mathiasen, byggesagkyndig.nu

Viber
”Så ringer og txt man gratis. (ligesom skype)”
Tanja Oue, intern sælger, Wood Step

Redaktionen har ikke nødvendigvis testet alle de ovenfor nævnte apps. Download og brug af disse foregår derfor på eget ansvar.


Læs også:
De bedste apps til dit arbejde - 1. del
De bedste apps til dit arbejde - 2. del
De bedste apps til dit arbejde - 3. del
De bedste apps til dit arbejde - 4. del
Læs mere om: apps
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095