23948sdkhjf

To tilbage i kampen om Sønderborgs kulturhus

De sidste forslag til det kommende multikulturhus til 100 millioner på havnefronten i Sønderborg er landet. Nu mangler blot finjusteringer, inden en endelig vinder bliver udpeget.
De to indkomne forslag til Sønderborgs nye multikulturhus skal have en sidste finpudsning, før juryen tager endelig stilling til, hvilket der får lov at pryde havnefronten.

For begge forslag handler det om mindre justeringer, som de respektive arkitektfirmaer nu har frem til den 19. december til at få gjort klar.

- Der er tale om uklarheder og detaljer, som vi gerne lige vil have fintunet, før vi sender de to bud videre til juryen. Det har vi så givet dem nogle ekstra dage til at få på plads, fortæller direktør for Land, By og Kultur, Inge Olsen og tilføjer at den ekstra tid til at få lavet justeringerne ikke vil få nogen betydning i forhold til, hvornår det endelige byggeri står færdigt.

De indkomne forslag bedømmes/vurderes på tre kriterier:
• Arkitektur/ funktion og fleksibilitet
• Byrum og udearealer
• Projektorganisation

Juryen består af Kultur, Borger og fritidsudvalget, brugerrepræsentanter, Byggeudvalget, Havneselskabet og vil modtage rådgivning af bygherrerådgiveren COWI samt to eksterne fagdommere fra henholdsvis Arkitektfirmaet Cebra og Arkitektfirmaet Møller & Grønborg

Vinderen af projektet forventes at blive offentliggjort medio januar 2015, og herefter går arbejdet med at finde det helt rigtige inventar til multikulturhuset i gang. De samlede udgifter til byggeriet af multikulturhuset er budgetteret til cirka 100 millioner kroner.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.115