23948sdkhjf

Nyansættelser i byggebranchen

Læs i dag om nye medarbejdere hos Alectia, Balslev, Cembrit, Dansk Boligbyg, Gaihede, Intego, Lindab, LM Byg, Moe, Niras og Outline Vinduer.
Alectia
Karin Bundgaard er ansat som bygherrerådgiver på kontoret i Kolding med tilknytning til afdelingen Byggeri. Hun er uddannet akademiingeniør i bygning ved DTU i 1992 og kommer senest fra en stilling som bygherrerådgiver hos Kuben Management.

Gitte Byskov Jensen er tiltrådt som konsulent på kontoret i Virum med tilknytning til afdelingen Byggeteknik, der løser opgaver i forbindelse med materialers ydeevne og anvendelse i både nye og eksisterende bygninger. Hun er uddannet bygningskonstruktør i 2004 og har de seneste otte år arbejdet for SlothMøller A/S.

Balslev Rådgivende Ingeniører
Anita Sarah Olsen er pr. 1. januar 2015 ansat som afdelingsleder for Midt- og Nordjylland med base på Viborg-kontoret. Hun har en baggrund som civilingeniør og 17 års erfaring fra bygge- og rådgiverbranchen.

René Christiansen er pr. 1. december tiltrådt som afdelingsleder for konstruktionsafdelingen i Glostrup. Han er 50 år og kommer med en omfattende erfaring som projektchef på store byggeprojekter.

Cembrit
Tina Davidsen Mølgaard, 40 år, er pr. 1. december 2014 tiltrådt som teknisk rådgiver med support og rådgivning omkring Cembrits tag- og facadeprodukter i fibercement som primære arbejdsområder.

Tina Davidsen Mølgaard er uddannet bygningskonstruktør og kommer fra en stilling som faglærer på tømreruddannelsen på Construction College Aalborg, hvor hun har været i ni år. Tidligere erhvervserfaring omfatter også to år som tømrersvend.

Dansk Boligbyg a/s
Lasse Hartvigsen, 33 år, er den 1. december 2014 ansat som projektleder. Han skal i første omgang arbejde med projektet ”Havnehusene” i Århus Ø, som Dansk Boligbyg as opfører i totalentreprise for Brabrand Boligforening.

Lasse Hartvigsen er uddannet ingeniør i 2009 og har en faglig baggrund som tømrer. Han er sideløbende halvvejs igennem en HD-uddannelse og kommer fra en stilling i Rambølls anlægsafdeling.

Gaihede, ingeniører & arkitekter
Christine Norbach Dalhoff, 47 år, er ansat som teknisk designer og skal arbejde med teknisk tegning og design til opgaver inden for vedligehold, renovering og ombygning af eksisterende byggeri.

Christine Norbach Dalhoff har blandt andet arbejdet i ingeniørfirmaet Arccon A/S og Lic Engineering A/S og har desuden været selvstændig i en årrække.

Intego
Hans Christian Jakobsen er ansat som serviceleder i Integos afdeling i Aarhus. Han kommer fra en stilling som autoriseret el-installatør og projektleder hos Delta 3 Teknik.

Lindab
Jesper Waldemar, 41 år, er pr. 1. december 2014 tiltrådt en nyoprettet stilling som salgskonsulent i Midtjylland samt i Østjylland mellem Vejle og Aarhus. Hans primære arbejdsopgaver omfatter rådgivning af kunder, samt salg og præsentation af byggekomponenter hos trælasthandlere.

Jesper Waldemar arbejdede i perioden 2006-2013 hos Corus Byggesystemer, det nuværende Tata Steel, med ansvar for salg af tag- og facadeløsninger til forhandlere. Senest har han været ansat hos Ecophon med salg af akustiklofter. Han har tidligere arbejdet 10 år hos Phønix i Vejen.

LM Byg A/S
Jørgen Moth-Lund velkommen som projektleder med tilknytning til projektet på KUA3.

Moe A/S
Thomas Meier Vraa, 26 år, er pr. 1. november 2014 tiltrådt en stilling som el-ingeniør på Aalborg-kontoret. Han kommer fra en stilling hos Arden El-service. (Kilde: Licitationen).

Henrik Østergaard, 56 år, er pr. 1. november 2014 tiltrådt en stilling som el-ingeniør i industriafdelingen på Aalborg-kontoret. Han har arbejdet som elektroniktekniker og kommer fra en stilling hos 3P Technology, Holstebro. (Kilde: Licitationen).

Niras
Peter Drescher, 54 år, er ansat i byggeriafdelingen. Han er uddannet mejeritekniker og har tidligere været ansat hos Chr. Hansen. I sin nye stilling skal Peter Drescher arbejde med proces- og pharma-projekter. (Kilde: Børsen).

Karina Bøgeskov Sørensen, 32 år, er pr. 1. december ansat som bygningskonstruktør i Aarhus-afdelingen. Hun har tidligere været ansat hos Rambøll og kommer senest fra en stilling som teknisk beregner hos Xella Danmark. En af hendes første opgaver bliver Center For Sundhed i Holstebro. (Kilde. Licitationen).

Outline Vinduer
Allan Hansen, 39, er pr. 1. december 2014 tiltrådt som ny salgskonsulent i Sydjylland med rådgivning, salg og præsentation af produktioner og serviceydelser som primære ansvarsområder. Derudover vil han også pleje nuværende kunder og opsøge nye blandt Sydjyllands trælaster.

Allan Hansen har 17 års erfaring fra trælast- og byggebranchen og kommer fra en lignende stilling som sælger hos Bygma i Kolding. Han er oprindeligt uddannet salgsassistent hos Lumbye Trælast.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078