23948sdkhjf

Top 10: De største rådgivende ingeniører

Rambølls opkøb af den amerikansk baserede konsulentvirksomhed, Environ, bringer koncernen suverænt i top herhjemme. Se listen over landets største rådgivende ingeniører her.
Rambøll offentliggjorde onsdag, at rådgivningskoncernen køber den amerikansk baserede konsulentvirksomhed, Environ.

Læs også: Rambøll overtager 1.500 ansatte

Ifølge en pressemeddelelse fra Rambøll får den nye koncernkonstellation cirka 12.500 medarbejdere i 35 lande og en samlet omsætning på over 10 mia. kr. Det gør Rambøll til landets suverænt største rådgivende virksomhed.

Rambøll var i forvejen landets største blandt de rådgivende ingeniører, idet Rambøll Gruppen A/S omsatte for 5.689 mio. kr. alene inden for de tre segmenter byggeri, transport og miljø.

Flere opkøb kan vente
Det er dog ikke givet, at Rambøll til tid og evighed vil bevare positionen som landets største rådgivende ingeniørvirksomhed. FRI, Foreningen af Rådgivende Ingeniører, vurderer, at konsolideringer er vejen frem i et marked, hvor økonomisk pondus får stigende betydning.

- De mange opkøb, som vi har set blandt førende danske rådgivende ingeniørvirksomheder i 2014, er nødvendige for at være med i konkurrencen om de større opgaver. Virksomhederne bliver mere attraktive over for både kunder og ansatte, når de vokser og kan trække på internationale kompetencer i forhold til kundernes projekter, samtidig med at medarbejderne får mulighed for at bruge deres spidskompetencer på at løse opgaver i udlandet, siger FRI-direktør, Henrik Garver.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078