23948sdkhjf

M.J. Eriksson vinder kontrakt til 564 millioner

Entreprenørfirmaet har indgået aftale med Vejdirektoratet om de første 10 km af Holstebromotorvejen.
Et år efter, at anlægsloven blev vedtaget, er Holstebromotorvejen nu rykket et stort skridt nærmere. Vejdirektoratet har netop indgået kontrakt med entreprenørfirmaet M.J. Eriksson A/S, som skal stå for de to første totalentrepriser, som omfatter de sydligste 10 km af motorvejen ved Herning.

Fakta
Holstebromotorvejen bliver omkring 40 km lang.

Linjeføringen går fra Holstebro N (rute 11) til Sinding nordvest for Herning og videre frem til Snejbjerg, hvor motorvejen kobles sammen med den eksisterende motortrafikvej (rute 15) syd om Herning.

Ved Gødstrup bliver der forbindelse til det nye regionssygehus. Projektet indeholder også en forlængelse af Nordre Ringvej nordvest for Holstebro. Vejen forlænges til Vilhelmsborgvej.

Første strækning mellem Aulum og Snejbjerg åbner i 2017. Anden strækning mellem Holstebro og Aulum åbner i 2018.
Ifølge Vejdirektoratet gav licitationen et resultat på 564 millioner kroner, hvilket ligger inden for budgettet.

- Vi glæder os til at komme i gang med arbejdet i marken. Vi har en stram tidsplan med åbning af vejen mellem Aulum og Snejbjerg til foråret 2017, men med aftalen i dag er vi sammen med entreprenøren klar til at løse opgaven, siger Jens Holmboe, der er anlægs- og driftsdirektør i Vejdirektoratet.

Godt samarbejde fortsætter
M.J. Eriksson står i forvejen for en del af anlægsarbejdet på Silkeborgmotorvejen og glæder sig over, at samarbejdet med Vejdirektoratet nu også fortsætter på Holstebromotorvejen.

- Staben af medarbejdere har i et godt samarbejde med Vejdirektoratet afsluttet de 11 kilometer mellem Hårup og Låsby et år før tiden. Vi er dermed godt rustet til at udføre entrepriserne på Holstebromotorvejen på den meget korte tid, der er til rådighed, siger regionchef Morten Rahbek fra M.J. Erikssons afdeling Region Midt.

Kontrakten mellem Vejdirektoratet og M.J. Eriksson gælder to totalentrepriser med samlet tildeling. De resterende entrepriser på Holstebromotorvejen udbydes i løbet af 2015 og 2016.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125