23948sdkhjf

Ny kinesisk investering i Nyborg

VUC har i samarbejde med Nyborg Kommune solgt VUCs ejendom på Nørrevoldgade til kinesiske ejendomsonvestor.
Ejendommen erhverves af Mr. Geng Min, der er direktør for virksomheden Changchun City Overseas Service Center Co. Ltd. Samtidig er han Vice-Chairman i Zhong Neng Hua Yuan Environmental Technology Co. Ltd. Det skriver Nyborg Kommune i en pressemeddelelse.

Kontakten mellem VUC og Mr. Geng Min er skabt af Nyborg Kommunes konsulent i kinesiske anliggender, Dat Ba Luu, der har kendt Mr. Geng Min i ti år.

Kontor i bygningen
Der underskrives købsaftale i dag, og ejendommen overdrages til foråret. Der er indgået aftale om, at VUC lejer ejendommen indtil 31. december 2016. Mr. Geng Min skal i lejeperioden have rådighed over 4 kontorer. Ejendommen overdrages til 3.840.000 kroner. Udbudsteknisk er handlen betinget de næste 14 dage.

Mr. Geng Min har planer om at anvende ejendommen til kontorformål med henblik på at bygge forbindelser mellem Changchun/Beijing og Nyborg/Danmark indenfor uddannelse, turisme, erhverv, energi- og miljøprojekter.

Skaber plads til VUC
Når VUC sælger ejendommen, skal der findes nye lokaler til den undervisning, som i dag bliver afviklet i ejendommen. Dette kan løses i sammenhæng med den indsats for etablering af et campus i Nyborg, som er i gang i øjeblikket.

Planen er at flytte Tietgens aktiviteter på de merkantile uddannelser HG og HHX op på Skolebakken i forbindelse med en fusion med Nyborg Gymnasium. Herved bliver der ledige lokaler på handelsskolen på Ringvej, og disse lokaler kan VUC leje.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.179