23948sdkhjf

Ny bestyrelsesformand i Carlsberg Byen

PFA’s tidligere topchef, Henrik Heideby, afløser Flemming Borreskov som formand for bestyrelsen i selskabet bag udviklingen af den historiske bryggerigrund.
Henrik Heideby har siden 2001 været koncernchef i PFA og er i dag bestyrelsesformand for det børsnoterede selskab IC Group A/S samt formand for FIH Holding A/S og næstformand i FIH Erhvervsbank A/S. Han afløser som bestyrelsesformand i Carlsberg Byen Flemming Borreskov, der har været formand siden selskabet blev etableret i 2012.

Henrik Heideby glæder sig til arbejdet i Carlsberg Byens bestyrelse i de kommende år, hvor projektselskabet står bag udbygning og restaurering af det historiske område:

- Dette udviklingsprojekt er et af de mest spændende i København og med mange historiske rødder. Sammen med den stærke og kompetente daglige ledelse ser jeg og den øvrige bestyrelse frem til den videre udvikling af Carlsberg Byen, siger Henrik Heideby.

- Det har været et privilegium at bestride formandsposten siden etableringen. Carlsberg Byen går nu ind i en ny fase med fokus på eksekvering, og jeg finder tidspunktet er optimalt for at lade andre kræfter komme til, siger afgående formand Flemming Borreskov.

Når Carlsberg Byen er fuldt udviklet, vil bydelen være på knap 600.000 etagemeter, der forventes fordelt med ca. 45 % til boliger, ca. 45 % til butikker og erhverv og ca. 10 % til kultur, idræt og institutioner.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078