23948sdkhjf

Byggesag koster BNS 18 millioner

B. Nygaard Sørensen havde et utilfredsstillende 2013/2014, men virksomheden har fundet formen igen.
Trods stigende aktivitet med en omsætning, der nåede 678 millioner kroner, kunne B. Nygaard Sørensen(BNS) fremvise et minus på 18,2 millioner på bundlinjen.

Resultatet er en nedgang på 31,5 millioner i forhold til det forrige regnskab. Det viser tallene fra regnskabet, der blev lukket i september.

- Der har været fire sager, som pressede regnskabet - specielt én stor sag. Uden den store sag var regnskabet stort set gået i nul, fortæller Mikkel Baastrup, der har været konstitueret som administrerende direktør siden september 2014, og tilføjer:

- Man havde regnet helt forkert. Nu er der slået en streg i sandet, og vi har risikostyringen på plads. Vi går ikke ud og underbyder markedet.

Mikkel Baastrup har været ansat hos BNS siden 1996. Før Mikkel Baastrup tiltrådte som konstitueret administrerende direktør, var han afdelingsleder i virksomheden.

Underskud er en enlig svale
Forventningerne til indeværende regnskabsår hos BNS er positive. Virksomheden har beholdt sin medarbejderstab, og i år budgetterer BNS med et overskud.

Starten på regnskabsåret er forløbet som forventet.

- Oktober og november følger budgetterne, og jeg forventer også, at december holder budget. Vi har 80 procent af den budgetterede omsætning i ordrebogen, og der er lidt mere end normalt på nuværende tidspunkt, siger Mikkel Baastrup.

I 2015 afleverer BNS blandt andet råhus til et stort byggeri hos Københavns Universitet på Amager. Her bliver entreprisen afsluttet til sommer. Derudover er BNS leverandør til flere plejehjem på Sjælland.

Kapitalindsprøjtning fra ejerne
I forbindelse med offentliggørelsen af regnskabet for 2013/2014, gør BNS også opmærksom på, at ejerne har indskudt 15 millioner kroner i en kapitalindsprøjtning.

- Vi havde ikke behov for kapitalindsprøjtningen likviditetsmæssigt, men det er også mere en markering af, at ejerne tror på os. Nu ligger vi over 20 procent i solidaritetsgrad, siger Mikkel Baastrup.

B. Nygaard Sørensen har 99 ansatte og har hovedsæde i Herlev.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109