23948sdkhjf

Superarena-byggeriet i Næstved holder tidsplanen

Byggeriet af den nye superarena ved Næstved Hallerne holder tidsplanen.
Superarenaen med plads til 3000 tilskuere til sportskampe og til en pris på 70 millioner kroner holder tidsplanen. Det skriver SN.dk.

- Tidsplanen holder. Faktisk er vi lidt forud for planen, så jeg er meget optimistisk. Vi skal nok blive færdige, siger formanden for Næstved Hallerne, Hans Henrik Knudsen, til SN.dk.

Både for eliten og bredden
Størrelsen af arenaens gulvareal bliver på 2.400 kvadratmeter. Det betyder, at arenaen kan rumme to hele håndboldbaner og dermed øge antallet af baner i hele anlægget fra tre til fem. Areanen får teleskoptribuner, der hurtigt kan "foldes ud", så arenaen nemt kan ændres fra hverdagsbrug til event-indstilling. Det giver mulighed for at afvikle landskampe i fx håndbold eller basketball med en tilskuerkapacitet på op til 3.500 pladser.

Dertil kommer en 650 kvadratmeter stor foyer med café. På første sal etableres en lounge på 500 kvadratmeter til bespisning og VIP-arrangementer. Loungen får direkte visuel forbindelse til aktiviteterne inde på fodboldstadion.

Dertil kommer alle de nødvendige dele at et stort idrætsbyggeri: omklædning, depoter, toiletter samt møde- og administrationslokaler. I alt er der tale om et byggeprojekt på 6.850 kvadratmeter, der er tegnet af Cebra Arkitekter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078