23948sdkhjf

Nyt samarbejde skal løfte viden om BIM

Nohr-Con og BIM Equity indleder nu et samarbejde og tilbyder en række BIM-kurser og -uddannelser.
Behovet for viden og efteruddannelse inden for BIM (Bygnings Informations Modeller) vokser, men mange virksomheder mangler endnu at implementere teknologien og metoden på et niveau, der for alvor udløser alle potentialerne.

Sådan lyder ræsonnementet fra Nohr-Con og BIM Equity, som med et nyt samarbejde nu vil tilbyde en række BIM-kurser og -uddannelser.

- Nohr-Con er en af landets mest erfarne udbydere af byggebranche-relaterede kurser og efteruddannelser, og jeg håber, at vi sammen kan løfte BIM-kompetencerne ude i landets rådgivende og udførende virksomheder. Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at BIM inden for en overskuelig årrække bliver en selvfølgelighed inden for byggeriet, og de kurser og uddannelser, vi tilbyder, favner bredt, så der er noget at lære for nye såvel som erfarne BIM-brugere, siger Jonas N. Salih, adm. direktør i BIM Equity, om samarbejdet.

I første omgang udbyder Nohr-Con og BIM Equity en uddannelse og tre kurser, der alle starter i foråret. De tre kurser er Open BIM og VDC-Certificering for praktikere (to-dages kursus), BIM for bygherrer og virksomhedsejere (en-dags kursus) samt BIM og IKT-værktøjer: Implementering af BIM i byggeprojektet (en-dags kursus).

Yderligere information og tilmelding kan findes her .

Artiklen er en del af temaet Digitalt byggeri.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.158