23948sdkhjf

Succes på Sjælland: JFP jagter milliard i omsætning

Herning-virksomheden har fået et solidt fodfæste på Sjælland, og målet om en milliardomsætning om to år står klart i horisonten.
JFP har fået fodfæste på Sjælland, og det er sket i en velovervejet proces. For to år siden begyndte den administrerende direktør i JFP, Jesper Friis Poulsen, at køre til Sjælland for lave opsøgende projektarbejde.

Et halvt år senere oprettede JFP sin sjællandske afdeling, og i oktober ansatte virksomheden den nye afdelingschef på Sjælland, Niels Henrik Andersen, så der nu er seks ansatte på kontoret i København.

- Vi er inde i en rigtig god gænge. Vi vinder de sager, som vi skal vinde. På et tidspunkt havde vi flere projekter at regne tilbud på i København end i Herning, og vi har også en plan om, at vi bliver ti ansatte i afdelingen i København i år, fortæller Jesper Friis Poulsen om udvikling i virksomheden til Building Supply.

Udviklingen ligger i tråd med ambitionerne om, at virksomheden skal nå en milliardomsætning i 2017. Den administrerende direktør ønsker ikke at oplyse det nuværende omsætningsniveau, men han konstaterer, at omsætningen ” har været jævnt stigende siden 2012 ”.

Brudt gennem den sjællandske projektmur
JFP har afleveret sit første projekt på Sjælland. Det var Teknisk Skole i Roskilde. Derudover har totalentreprenøren flere projekter i gang. Det er blandt andet et plejecenter i Holbæk, boliger i Valby og et ungdomsboligprojekt med DFE på Frederiksberg.

- Vores værdiord er ordentlighed, ansvarlighed og troværdighed, og det lønner sig på den lange bane. Der er mange, der kontakter os, men vi tager kun de projekter, som passer til os, siger Jesper Friis Poulsen.

Senest er virksomheden blevet prækvalificeret til Europaskolen i København, hvor
et skolebyggeri på 14.000 kvadratmeter i op til 6 etager over terræn og 7.000 kvadratmeter parkeringskælder i to niveauer skal bygges.

Der er fem teams med i totalentreprisekonkurrencen, som løber fra januar 2015 og indtil april 2015, hvor vinderen af konkurrencen bliver udpeget. Der er licitation den 20. marts 2015.

Store vækstplaner for datterselskab
Lokale underentreprenører bliver foretrukket til projekterne på Sjælland af JFP. Men til boligprojektet i Valby havde virksomheden svært ved at finde den rette underentreprenør, og derfor brugte virksomheden sit jyskfunderede datterselskab JFP Murer & Tømrer til opgaven.

- Lige nu er der omkring 20 ansatte i JFP Murer & Tømrer, men vi har et mål om, at der er 50 ansatte i selskabet om to år, fortæller direktøren.
Læs mere om: JFP
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093