23948sdkhjf

Søndergaard Nedrivning udvider forretningen

Søndergaard Nedrivning A/S med base i Frederikssund åbner ny afdeling i Slagelse. Formålet er blandt andet at opnå markedsandel på Fyn og i Jylland.
Søndergaard Nedrivning føler sig godt rustet til at drage vestpå. Og første trin er en afdeling i Slagelse, der åbner til februar. Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Formålet med denne afdeling er dels at tiltrække nye kunder på Syd- og Vestsjælland, men også at tage markedsandele på Fyn og i Jylland.

- Der sker rigtig meget energioptimering af byggerier fra 60’erne og 70’erne, som enten skal renoveres eller nedrives for at give plads til nyt. Herudover oplever alle større byer på Syd- og Vestsjælland, Fyn og især trekantsområdet vækst, og endelig sker der til stadighed renovering i industrien. Derfor er det nu, at vi skal gå vestpå, fortæller Torben Christiansen, der fremover bliver den daglige leder i Slagelse.


Faktaboks:
Søndergaard Nedrivning blev etableret tilbage i 1958 af Ejnar Søndergaard. Ejnars søn, Tommy Søndergaard, overtog i 1973 ejerskab og ledelse frem til 2005. I dag ejes virksomheden fortsat af familien, og ledes i det daglige af Mads Søndergaard.

Virksomheden omsætter årligt for mere en 120 millioner.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078