23948sdkhjf

Dansk Byggeri: Midt- og Vestjylland har brug for BoligJob-ordningen

Dansk Byggeri glæder sig over, at Lars Løkke Rasmussen allerede nu har lovet at genindføre håndværkerfradraget med tilbagevirkende kraft, hvis blå blok vinder valget.
Det er med til at fastholde lokale arbejdspladser. Men der er stadig brug for et hurtigt valg, lyder det fra den lokale formand i en pressemeddelelse.

Sidste år på denne tid var der nok at lave for de midt- og vestjyske håndværkere, men i år tegner der sig et andet billede. Der bliver længere og længere mellem ordrene i bøgerne, og det skyldes flere ting. For det første er BoligJob-ordningen, hvor man kan trække op til 15.000 kroner til håndværkernes arbejdsløn fra i skat, blevet afskaffet. For det andet en usikkerhed om, hvorvidt BoligJob-ordningen bliver genindført eller ej. Det oplever Dansk Byggeri Midt- og Vestjylland.

- Vores lokale håndværksmestre bliver i øjeblikket ringet op af kunder, der spørger ind til, hvornår BoligJob-ordningen bliver indført igen, og så vil de lige vente og se, før de bestiller et stykke arbejde. Derfor er det også meget glædeligt, at blå blok vil genindføre ordningen, og at Lars Løkke netop har meldt ud, at han vil gøre det med tilbagevirkende kraft, hvis blå blok vinder valget, siger formand for Dansk Byggeri Midt- og Vestjylland, Niels Hansen.

At kunderne venter med at bestille arbejdet, gør det ikke lettere at drive virksomhed i en branche, hvor mange midt- og vestjyske håndværksmestre allerede har sendt medarbejdere hjem som en direkte konsekvens af, at Boligjob-ordningen blev afskaffet.

- Lars Løkkes Rasmussens løfte om at genindføre BoligJob-ordningen med tilbagevirkende kraft vil helt klart være med til at holde lidt gang i den lokale aktivitet. Men vi har brug for et hurtigt valg, så vi kan få en afklaring på, om BoligJob-ordningen kommer tilbage eller ej. For mens vi venter på, at statsministeren trykker på knappen, så vil flere boligejere tøve med at hive projekterne op af skrivebordsskuffen, siger Niels Hansen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078