23948sdkhjf

Plejecenter kan blive til midlertidige boliger

Holbæk Kommune lægger nu op til, at kommunens midlertidige boliger samles på plejecentret Stenhusbakken.
Det vil betyde en udfasning af plejecentret, skriver Holbæk Kommune på sin hjemmeside.

I en dagsorden til det kommende møde i Voksenudvalget foreslår administrationen en undersøgelse af mulighederne for at omdanne plejecentret Stenhusbakken til midlertidige boliger. De midlertidige boliger bruges blandt andet til mennesker, der skal genoptrænes efter de er blevet udskrevet fra sygehusene.

I dag har kommunen 17 pladser fordelt på Elmelunden, Holbækhus, Kastanjely, Rosenvænget, Stenhusvej og Tølløse Ældrecenter. Hertil kommer 15 pladser på Plejehotellet i Regstrup. En sammenlægning på Stenhusbakken vil sikre flere end de nuværende 32 pladser.

- Vi får større behov for midlertidige boliger i fremtiden. En samling på Stenhusbakken sikrer et større antal midlertidige boliger og giver os samtidig bedre muligheder for at hjælpe dem, der skal genoptrænes, siger Pernille Kruse, der er formand for Udvalget for Voksne i Holbæk Kommune.

Det er planen, at det Aktive Center, der i dag findes på Stenhusbakken, bevares og således kan indgå i tilbuddene til beboerne i de midlertidige boliger.

Stenhusbakken er i søgelyset, fordi de nuværende et-rumsboliger er utidssvarende og en udbygning besværliggøres af grundens beskaffenhed.

Voksenudvalget behandler sagen på sit møde mandag den 26. januar.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078