23948sdkhjf

NRE Denmark opfører nyt butikscenter i Kolding

NRE Denmark har indgået totalentrepriseaftale om opførelse af et nyt butikscenter i den sydlige del af Kolding.
Det nye Center Syd ligger som nabo til den netop åbnede Føtex Kolding Syd. Det vil omfatte fem-seks nye butikker, herunder en Rema 1000, et Jem & Fix byggemarked og en Petworld-butik.

Byggeriet sker i 2 etaper. Etape 1 omfatter Rema 1000 og Jem & Fix. Disse to butikker vil stå færdige i henholdsvis maj og juli måned 2015. Jem & Fix har i dag en ældre butik på adressen, og så snart den nye butik står klar, bliver den gamle revet ned. Dette baner vej for etape 2, som går i gang umiddelbart efter sommerferien. Det er fortsat enkelte ledige lejemål i etape 2.

HESØ Group har stået for udviklingen af området. Undervejs har der været tæt dialog med Kolding Kommune omkring lokalplanen, der omdanner det tidligere erhvervsområde til et centerområde. NRE Denmark opfører byggeriet i totalentreprise. Udlejningen forestås af HESØ Group.

Rema 1000 får et samlet butiksareal på 1200 kvadratmeter. Den nye Jem & Fix vil få et areal på 1000 kvadratmeter og dertil en varegård på 750 kvadratmeter. Lokalplanen for området giver mulighed for butikker med pladskrævende varegrupper, udvalgsvarebutikker, restauranter samt serviceerhverv. Det samlede projekt er på godt 5700 kvadratmeter.

Efter færdiggørelsen af etape 2 vil Føtex og Center Syd-butikkerne få en stor fælles parkeringsplads. I forbindelse med byggeriet udvides Olgas Allé, og der etableres en indkørsel til vareindlevering ved Industrivej.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093