23948sdkhjf

TKD bygger 12.500 m² boliger i København

I samarbejde med AP Pension tager TK Development nu hul på udviklingen af et projekt med 120 boliger på Amerika Plads.
Via den fællesejede P/S Danlink Udvikling har TK Development og By & Havn indgået samarbejde med AP Pension omkring udvikling af et projekt med cirka 12.000 m² boliger cirka 500 m² erhverv på Amerika Plads i København.

Projektet, som er tegnet af arkitektfirmaet Vilhelm Lauritzen og 1:1 Landskab, er allerede langt i processen. Således er principiel myndighedstilladelse søgt og imødekommet, og byggestart forventes medio 2015.

Ejerskabet bliver 50/50 mellem AP Pension og P/S Danlink Udvikling, og målet er at opføre omkring 120 kvalitetslejligheder med salg til private købere. TK Development oplyser i en fondsbørsmeddelelse, at grundsalget til det fælles selskab medfører en mindre avance, og at den forventede yderligere avance vil finde sted på tidspunktet for lejlighedernes overdragelse til de respektive købere, forventeligt fra 1. kvartal 2017.

I samme fondsbørsmeddelelse oplyser TK Development, at man har indgået aftale med Nordisk Film Biografer omkring etablering af en ca. 1.400 m² stor biograf i Sillebroen Shoppingcenter.

Læs også: TKD skal opføre 1.400 kvadratmeter biograf
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093