23948sdkhjf

Indblik i Storkøbenhavns byggerier

Netværket Syd inviterer bygge-, anlægs- og servicevirksomheder til et arrangement om nuværende og kommende bygge- og anlægsaktiviteter i Storkøbenhavn.
Endnu engang kan virksomheder indenfor bygge-, anlægs- og servicebranchen komme i dialog med - og blive synlige overfor - bygherrer, rådgivere, entreprenører og ejendomsudviklere.

- Netværkets Syd mission er at øge virksomhedernes konkurrencevne og samle stærke hold af regionale og lokale virksomheder, som sammen kan få flere opgaver, når de nuværende og fremtidige bygge-, anlægs- og serviceopgaver bliver udbudt siger Netværksleder Michael Foltinger.

Arrangementet finder sted hos Ramirent torsdag den 5. februar 2015 kl. 16.30-19.00, og det er også værten, Ramirent Solution, som indleder arrangementet med at fortælle om deres nuværende og kommende projekter i Storkøbenhavn samt give gode råd til, hvordan medlemmerne kan samarbejde om flere totalentrepriser i forbindelse med byggepladsetablering.

Herefter vil projektchef Christian Spang-Thomsen fra Züblin fortælle om deres store anlægsprojekter samt hvilke krav de har til nye samarbejdspartnere og underleverandører og Morten Andersen fra Arsleff fortæller om deres nuværende og kommende projekter.

Mia Helvig Manghezi fra Lejerbo runder indlæggene af med at give unik viden om deres mange spændende renoveringsprojekter og kommende nybyggerier.

Efter indlæggene vil der være mulighed for individuel speed dating med de enkelte gæstetalere.

Tilmeld dig via NetværkSyds hjemmeside .
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.173