23948sdkhjf

VVS-messe udsolgt på rekordtid

180 udstillere har meldt deres ankomst til VVS’15.
Den nyeste viden og morgendagens teknologier vil være i centrum, når 180 udstillere og cirka 8.000 gæster samles til VVS’15 i Odense Congress Center. Det skriver brancheforeningen Veltek på sin hjemmeside.

- Vi ser frem til at præsentere den bedste VVS-messe til dato. Med 180 udstillere kommer vi rundt i alle hjørner af branchen, og der er ingen tvivl om, at der vil være rigtig meget inspiration at hente. Især indenfor energioptimering, siger projektchef Michael Helm fra OCC.

Nye ansigter
VVS’15, som udelukkende er for fagfolk, afholdes fra den 22. til den 24. april 2015 og er det oplagte mødested for alle med tilknytning branchen. Blandt udstillerne er både 45 helt nye bekendtskaber og mange gengangere, som alle vil bygge videre på messegæsternes eksisterende kompetencer og færdigheder.

- Energirenovering og energibesparelse vil være det overordnede tema for messen. Vi gentager succesen med Energiens Torv, hvor udstillerne giver små, faglige indlæg omkring energirenovering og energibesparelse og fremlægger konkrete løsningsforslag som inspiration.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094