23948sdkhjf

Kartelsagen: Dansk Byggeris formand trækker sig

Martin Skou Heidemann forlader posten som bestyrelsesformand i Dansk Byggeri på grund af tiltalen mod Skou Gruppen i kartelsagen.
Tilbage i oktober 2014 besluttede Martin Skou Heidemann at tage orlov fra sin post som formand for Dansk Byggeri, fordi hans firma, Skou Gruppen, var blandt de virksomheder, der modtog bødeforlæg i sagen om det københavnske byggekartel.

Orloven blev forlænget i december, hvor Martin Skou Heidemann gjorde det klart, at han ville trække sig, hvis ikke der forelå en afgørelse inden udgangen af januar.

Martin Skou Heidemann har under hele forløbet bedyret sin og virksomhedens uskyld, men samtidig fastslået, at han på ingen måde vil stå i vejen for Dansk Byggeri eller bestyrelsens arbejde, hvis sagen bliver ved med at trække i langdrag. Derfor har han nu besluttet at forlade formandsposten:

- Jeg har forsøgt at få Bagmandspolitiet i tale med henblik på at få trukket tiltalen mod Skou Gruppen tilbage, som jeg fortsat mener, er helt ubegrundet. Det er ikke lykkes. Men jeg ønsker ikke på nogen måde at stå i vejen for Dansk Byggeri eller bestyrelsens arbejde, hvis sagen trækker i langdrag. Det er arbejdet alt for vigtigt til, derfor vælger jeg at trække mig nu, siger Martin Skou Heidemann.

Næstformand Claus Bering fortsætter som konstitueret formand frem til Dansk Byggeris ordinære repræsentantskabsmøde den 29. april.

- Jeg er meget ked af hele denne sag. Men jeg og resten af bestyrelsen respekterer naturligvis Martins beslutning. Vi vil gerne takke Martin for hans engagerede og inspirerende samarbejde både som menigt medlem af bestyrelsen, som næstformand og som formand, siger Claus Bering, der er adm. direktør i CRH Concrete A/S.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063