23948sdkhjf

AP Pension vil bygge 40.000 m² i Aarhus

Pensionsselskabet køber grund i Risskov af Aarhus Kommune med planer om at opføre 400-500 boliger. Pris: Omkring en milliard kroner.
AP Pension har købt en del af grunden på Bryggervej – kaldet Risskov Brynet – af Aarhus Kommune med henblik på at investere i omegnen af en milliard kroner i nye boliger. Det skriver Jyllandsposten.

- Da vi fandt den her grund, tænkte vi, at den ligger fantastisk i forhold til byen, de studerende og Risskov. Så vi var egentlig ikke særligt meget i tvivl om, at beliggenheden var utrolig interessant, siger Peter Olsson, ejendomsinvesteringschef i AP Pension, som ifølge Jyllandsposten har betalt 180 mio. kr. for grunden.

Der bliver efter planen tale om et projekt på 40.000 kvadratmeter med 400-500 boliger. I Risskov Brynet er ejendomsselskabet Domis i forvejen i gang med at opføre 10.000 kvadratmeter med blandt andet supermarked og fitnesscenter. Hertil kommer både ejer- og lejeboliger. Ifølge Jyllandsposten vil der i alt blive opført op mod 1.800 nye boliger i området.

Link til artikel fra Jyllandsposten: http://jyllands-posten.dk/aarhus/erhverv...
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11