23948sdkhjf

Jorton havde kun én arbejdsulykke i 2014

Bygge- og anlægskoncernen har rundet både tre og fire år uden arbejdsulykker i flere afdelinger.
En enkelt ulykke i december forhindrede et rundt nul i statistikken for 2014.

Jorton var i 2014 et af landets allerbedste til at forebygge og forhindre arbejdsulykker i bygge- og anlægsbranchen. Samlet set lå ulykkesfrekvensen på kun 3,3 mod landsgennemsnittet på 22 ulykker pr. en mio. arbejdstimer. Hvis ikke virksomheden havde haft én enkelt arbejdsulykke med fravær i den sidste måned af året, havde Jorton præsteret et flot nul til statistikken.

Statistikken for 2014 er ikke noget lykketræf, for bygge- og anlægsvirksomheden markerede i midten af januar 2015 fire år uden arbejdsulykker i Aarhus-afdelingen. Afdelingerne i Aabenraa og Kolding rundede måneden før tre år uden arbejdsulykker med fravær, og i Aalborg er afdelingen godt på vej til at nå tre år uden arbejdsulykker.

Arbejdsmiljøet i højsædet
Jortons administrerende direktør John Funch understreger, at den lave ulykkesfrekvens skyldes målrettet information, instruktion og risikovurdering:

- Vi har tradition for at sætte alt ind på at fastholde et godt arbejdsmiljø. Men vi stiller også krav og opstiller nye målsætninger hele tiden. Der er altid mange med til møderne omkring arbejdsmiljøet for at få kommunikeret budskaberne ud så bredt som muligt. Endelig har vi brugt de økonomiske midler på området, der skal til, siger John Funch.

Han understreger, at der hele tiden er nye tiltag på vej for at fastholde et godt arbejdsmiljø. Blandt andet afprøver Jorton en helt nyudviklet førstehjælpscontainer på et stort byggeprojekt i Aalborg.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111