23948sdkhjf

WindowMaster får ny ejer

Investeringsselskabet VKR Holding har solgt alle aktierne til Erik Boyter.
Selskabet har hidtil indgået i VKRs forretningsområde for ventilation og indeklima, og salget blev gennemført den 5. februar. Det skriver VKR Holding i en pressemeddelelse.

- Salget er et naturligt led i vores fokuseringsstrategi og et større fokus på vores kerneforretning, siger VKR Holdings CEO, Jan Lundsgaard Jensen, og tilføjer:

- WindowMaster er en veldrevet virksomhed med en positiv udvikling. Vi er meget tilfredse med løsningen både for WindowMaster, medarbejderne og os. Det glæder os nu at overdrage ejerskabet til en erfaren forretningsmand, der vil sætte sig selv i direktørstolen og fortsætte virksomhedens positive udvikling.

WindowMaster udvikler og fremstiller produkter og systemer, der giver bygninger naturlig ventilation og bæredygtige indeklimaløsninger. Virksomheden er grundlagt i 1990 og har 120 medarbejdere i Danmark, Tyskland, England og Schweiz samt et net af partnere over hele verden. Velux er en af virksomhedens mange kunder.

Køber fra Pressalit-familien
Erik Boyter, der har købt alle aktierne i WindowMaster som en “Management Buy-In” handel, har senest været partner i kapitalfondsselskabet Odin Equity Partners, og medejer af Pressalit, hvor han de sidste ti år var ansat som Group Board Director.

- Det er en enestående mulighed at være med til at tegne virksomhedens fremtidige udvikling, siger Erik Boyter, der fra i dag er CEO i virksomheden.

- WindowMaster har et betydeligt vækstpotentiale som følge af virksomhedens unikke kvalitetsløsninger og dygtige medarbejdere. Nu glæder jeg mig til at komme i arbejdstøjet og få lagt den fremtidige strategi og planer for virksomheden sammen med mit ledelsesteam.

Ledelsen fortsætter
Den nuværende ledelse i WindowMaster forbliver i virksomheden og selskabets hidtidige CEO, Steen Hagelskjær, fortsætter som COO.

I bestyrelsen bliver Michael Gaarmann, partner hos Rønne & Lundgren, ny formand. Han får følgeskab af Leif Jensen, der tidligere har været formand for WindowMaster i perioden 2002-2009 og var administrerende direktør for VKR Holding frem til 2011, samt af Peter Højland, der er formand for Rambøll, Siemens og Bikubenfonden.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093