23948sdkhjf

Konkurs: MSE fortsætter alle aktive projekter

Trods konkursbegæring forventer MSE A/S at færdiggøre alle igangværende projekter, efter entreprenørfirmaet mandag genoptog arbejdet.
Arbejdet fortsætter på alle igangværende projekter.

Sådan lyder den korte, men kontante, melding fra direktør Jan Lyngby Sørensen til Building Supply på vegne af entreprenørvirksomheden MSE A/S, der torsdag i sidste uge blev begæret konkurs.

Jan Lyngby Sørensen ønsker ikke at gisne om, hvorvidt det i længden bliver muligt at fortsætte driften på anden vis. Han afviser også at komme med et bud på, hvor mange af de flere end 100 arbejdspladser der eventuelt kan stå til en redning.

- Der kommer til at ske tilpasninger på personalesiden. Det regner jeg med at have klarhed over i de allernærmeste dage. Men håbet og planen er klart at kunne køre videre med en samlet, funktionsdygtig virksomhed. Hvor stor og med hvor mange medarbejdere er ikke afgjort, siger kurator Ole Borch, advokat og partner i Bech-Bruun, til Lolland-Falsters Folketidende.

Læs også: MSE indgiver konkursbegæring

Han vurderede i sidste uge, at langt de fleste opgaver i bogen hos MSE A/S er sunde. Ifølge tidligere bulletiner var det et par store, enkeltstående – og nu afsluttede – projekter, der væltede læsset for MSE A/S, som kom ud af regnskabsåret med et negativt driftsresultat på 14,7 mio. kr.

MSE A/S blev grundlagt under det nuværende navn i februar 2003. Det skete i kølvandet på en konkurs hos det daværende A/S Mikael Sørensens Efterfølgere, som trækker rødder tilbage til 1934.
Kommenter artiklen (3)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.752