23948sdkhjf

Tunstall installerer 922 elektroniske låse i Holstebro

I februar måned går Holstebro Kommune og låsefirmaet Tunstall i gang med at nedtage nøglebokse hos borgere, der modtager hjemmehjælp.
- Nogle borgere er utrygge ved at have nøgleboksen hængende uden for døren, og denne utryghed fjerner vi nu med vores nye system, forklarer Lene Holm, der er chef for Træning og Visitation i Holstebro Kommune, på kommunens hjemmeside.

Når boksene er væk, kan ingen udefra se, hvor der bor borgere med behov for hjælp. Der kommer ingen huller eller andre indgreb i døren - og så skal borgeren hverken have nye nøgler eller penge op af lommen.

Det nye nøglesystem lever op til alle sikkerhedskrav og kan ikke ses på døren udefra.

Kun i ganske få tilfælde - f.eks. hvis døren har en gammel ’kirkegårdsnøgle’ - er det nødvendigt at udskifte låsekassen til en ny.

Bedre system i hverdagen
De nye låse gør det nemmere for Holstebro Kommune at sikre, det er de rigtige mennesker, som får adgang til borgernes hjem via nøglesystemet, forklarer Lene Holm:

- Hvis det i dag skulle ske, at vi mister en nøgle til nøgleboksene, så skulle vi udskifte alle bokse. Med det nye system kan vi omkode låsene centralt, hvilket gør, at vi hurtigt og effektivt kan sikre, at det kun er personale og borgerne selv, som har adgang til de pågældende hjem, udtaler Lene Holm.

Udskiftningen af nøglebokse og montering af det nye system sker uden omkostninger for borgerne. De hjem, som skal have systemet, bliver varslet 1-2 uger før montøren kommer ud. Monteringen finder kun sted, når borgerne er hjemme.

Låsefirmaet Tunstall vandt i december 2014 udbuddet på opgaven.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156